star Posted Wednesday at 12:46 PM Share Posted Wednesday at 12:46 PM (edited) 7 minut temu, Jan napisał: tak mniej więcej jak od Wielkiego Stawu do Czarnego Stawu potem kawałek pod Szpiglasową a tam (zobacz lewa strona mapki w temacie) to nazywało się to Melchsee 1900, Tannensee ok 1980, knajpa Tannalp przełęcz Charingen 2150 i grzbietem na Bonistok 2160 - zjechałem obok trasy niebieskiej - więc żaden wyczyn ale uciecha była Fajnie, dobrze, że przy trasie zjeżdżałeś bezpiecznie ja zaczynałem w Solden podchodząc wzdłuż z grubsza zamkniętej trasy i tamtędy zjeżdżałem. A podchodziłeś po trasie? Jak te narty rmu apostle - sporo pod butem. Jak na trawersach? Edited Wednesday at 12:47 PM by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted Wednesday at 12:49 PM Share Posted Wednesday at 12:49 PM 1 minutę temu, star napisał: A podchodziłeś po trasie? to była trasa specjalnie przeznaczona do podchodzenia zazwyczaj podchodzenie trasą zjazdową w CH jest niemile widziane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted Wednesday at 12:51 PM Share Posted Wednesday at 12:51 PM 2 minuty temu, Jan napisał: to była trasa specjalnie przeznaczona do podchodzenia zazwyczaj podchodzenie trasą zjazdową w CH jest niemile widziane A zjeżdżanie obok trasy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted Wednesday at 12:52 PM Share Posted Wednesday at 12:52 PM 5 minut temu, star napisał: Jak na trawersach? na trawrsie był akurat wydeptany ślad więc nie było problemu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted Wednesday at 12:53 PM Share Posted Wednesday at 12:53 PM Teraz, Jan napisał: na trawrsie był akurat wydeptany ślad więc nie było problemu Ile pod butem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted Wednesday at 12:54 PM Share Posted Wednesday at 12:54 PM 1 minutę temu, star napisał: A zjeżdżanie obok trasy? można w zasadzie wszędzie, chyba że stoi płotek i żółte znaki z trupią czaszką to raczej nie próbuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted Wednesday at 12:54 PM Share Posted Wednesday at 12:54 PM 1 minutę temu, star napisał: Ile pod butem? 106 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted Wednesday at 01:02 PM Share Posted Wednesday at 01:02 PM 39 minut temu, Jan napisał: zaiste ośla - jakieś 250 m różnicy w pionie ludzie chodzili tam też na biegówkach i rakietach śnieżnych Na Skrzyczne to byś nie wszedł. Ćwiczysz dalej ? 😀 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted Wednesday at 01:14 PM Share Posted Wednesday at 01:14 PM 11 minut temu, MarioJ napisał: Na Skrzyczne to byś nie wszedł. Ćwiczysz dalej ? 😀 Ty byś nie wszedł na Everest. Ćwiczysz? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted Wednesday at 01:20 PM Share Posted Wednesday at 01:20 PM 13 minut temu, MarioJ napisał: Na Skrzyczne to byś nie wszedł. Ćwiczysz dalej ? 😀 kiedyś wszedłem Ondraszkiem i od Zapalenicy szlakiem na tzw. śladówkach i jeszcze grzbietem przez Baranią Górę, startując z Kubalonki i nocując w schronisku - tak myślę że jeszcze dał bym radę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted Wednesday at 03:35 PM Share Posted Wednesday at 03:35 PM 2 godziny temu, Jan napisał: kiedyś wszedłem Ondraszkiem i od Zapalenicy szlakiem na tzw. śladówkach i jeszcze grzbietem przez Baranią Górę, startując z Kubalonki i nocując w schronisku - tak myślę że jeszcze dał bym radę Zawsze mnie czymś zaskoczysz 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts