star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, Jan napisał: tak mniej więcej jak od Wielkiego Stawu do Czarnego Stawu potem kawałek pod Szpiglasową a tam (zobacz lewa strona mapki w temacie) to nazywało się to Melchsee 1900, Tannensee ok 1980, knajpa Tannalp przełęcz Charingen 2150 i grzbietem na Bonistok 2160 - zjechałem obok trasy niebieskiej - więc żaden wyczyn ale uciecha była Fajnie, dobrze, że przy trasie zjeżdżałeś bezpiecznie ja zaczynałem w Solden podchodząc wzdłuż z grubsza zamkniętej trasy i tamtędy zjeżdżałem. A podchodziłeś po trasie? Jak te narty rmu apostle - sporo pod butem. Jak na trawersach? Edytowane 2 godziny temu przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, star napisał: A podchodziłeś po trasie? to była trasa specjalnie przeznaczona do podchodzenia zazwyczaj podchodzenie trasą zjazdową w CH jest niemile widziane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Jan napisał: to była trasa specjalnie przeznaczona do podchodzenia zazwyczaj podchodzenie trasą zjazdową w CH jest niemile widziane A zjeżdżanie obok trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, star napisał: Jak na trawersach? na trawrsie był akurat wydeptany ślad więc nie było problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, Jan napisał: na trawrsie był akurat wydeptany ślad więc nie było problemu Ile pod butem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, star napisał: A zjeżdżanie obok trasy? można w zasadzie wszędzie, chyba że stoi płotek i żółte znaki z trupią czaszką to raczej nie próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, star napisał: Ile pod butem? 106 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Jan napisał: zaiste ośla - jakieś 250 m różnicy w pionie ludzie chodzili tam też na biegówkach i rakietach śnieżnych Na Skrzyczne to byś nie wszedł. Ćwiczysz dalej ? 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, MarioJ napisał: Na Skrzyczne to byś nie wszedł. Ćwiczysz dalej ? 😀 Ty byś nie wszedł na Everest. Ćwiczysz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, MarioJ napisał: Na Skrzyczne to byś nie wszedł. Ćwiczysz dalej ? 😀 kiedyś wszedłem Ondraszkiem i od Zapalenicy szlakiem na tzw. śladówkach i jeszcze grzbietem przez Baranią Górę, startując z Kubalonki i nocując w schronisku - tak myślę że jeszcze dał bym radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi