Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, AdrianW napisał: Turniej farciarzy...😉 Hehe Nie. Sprawdziło się to co pisałem wcześniej po prostu. I warto oddać zwycięzcą honor a nie pisać o farciarzach. Pozdro Edytowane 2 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 38 minut temu, grimson napisał: Bramkarz RSA jako pierwszy w historii obronił 4/5 karnych. Inni bramkarze, pewnie lepsi, nigdy tego nie osiągnęli. Wiec kompetencje bramkarskie są, refleks i zwinność też. U na na podwórku był taki chłopak, który bronił, wszystko - może to ten? Pisałem na czym polega bronienie karnych - warto przyswoić. No ale oczywiście stałeś na bramce w Wuhan, i na rowerze oczywiście. Edytowane 2 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Mitek napisał: Nie. Sprawdziło się to co pisałem wcześniej po prostu. I warto oddać zwycięzcą honor a nie pisać o farciarzach. Pozdro Wygrali zasłużenie. Nie odczytałeś kontekstu - dziś Brazylia, wczoraj Algieria - Austria, wcześniej Niemcy - WKS . Te mecze wyjaśniły się w doliczonym czasie. Ktoś ogląda Niemcy - Paragwaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi