Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, AdrianW napisał: Turniej farciarzy...😉 Hehe Nie. Sprawdziło się to co pisałem wcześniej po prostu. I warto oddać zwycięzcą honor a nie pisać o farciarzach. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 38 minut temu, grimson napisał: Bramkarz RSA jako pierwszy w historii obronił 4/5 karnych. Inni bramkarze, pewnie lepsi, nigdy tego nie osiągnęli. Wiec kompetencje bramkarskie są, refleks i zwinność też. U na na podwórku był taki chłopak, który bronił, wszystko - może to ten? Pisałem na czym polega bronienie karnych - warto przyswoić. No ale oczywiście stałeś na bramce w Wuhan, i na rowerze oczywiście. Edytowane 53 minuty temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 28 minut temu Udostępnij Napisano 28 minut temu 27 minut temu, Mitek napisał: Nie. Sprawdziło się to co pisałem wcześniej po prostu. I warto oddać zwycięzcą honor a nie pisać o farciarzach. Pozdro Wygrali zasłużenie. Nie odczytałeś kontekstu - dziś Brazylia, wczoraj Algieria - Austria, wcześniej Niemcy - WKS . Te mecze wyjaśniły się w doliczonym czasie. Ktoś ogląda Niemcy - Paragwaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi