Jan Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu 3 godziny temu, grimson napisał: Potwierdzam, obrońca dostał w twarz z buta, czym napastnik otworzył całą akcję, zakończoną bramką. VAR był. bzdura obrońca próbował dotknąć buta głową co mu się nie udało poczym padł na murawę niczym zestrzelony łabędź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 3 godziny temu, Jan napisał: bzdura obrońca próbował dotknąć buta głową co mu się nie udało poczym padł na murawę niczym zestrzelony łabędź Taki łabędź to smakowity kąsek dla inżynierów w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) W dniu 22.06.2026 o 20:54, grimson napisał: A obok Hitlera jest Julius Schreck tu (zdjęcie pochodzi pewnie z 33 albo 34 roku) w stopniu Standrtenfuhrera. Był kierowcą Hitlera i jednym z jego najbardziej zaufanych ludzi ale przede wszystkim był założycielem i pierwszym fuhrerem SS (ale nie reichsfuhrerem jako jedyny z wodzów tej organizacji). Nie dożył wojny. Edytowane 13 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Siema. Co tam dziś oglądać?🙂 Grupa L walczy. Czy Panama ma w ogóle o co jeszcze grać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Cześć No wiesz... piłkę. Oglądam te dwa mecze jednocześnie sporo się dzieje, choć tak naprawdę nikomu nie kibicuję. No może Chorwacji, bo - jak zawsze - mają fajne koszulki i bardzo lubię grę Modrica. Wiesz to są naprawdę niezwykle ciekawe zawody a opinie, że "bez sensu bo jest sporo słabych drużyn" już zostały przez wyniki pięknie zweryfikowane. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) Teraz patrzę na Panamę, fajna drużyna ale braki techniczne w technice strzału chociażby są rażące. Mają sytuacje ale nie potrafią strzelać po prostu. Ale jeszcze cudowniejsze jest gubienie się Anglików w rozegraniu... Edytowane 12 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Kur... a ja znowu nie dotrwałem 😅 Godziny pracy wymuszają na mnie godziny spania🙂 Załapałem się na Panama - Anglia. Patrzę teraz na posiadanie piłki - Anglia ze sporo przewagą. W drugim meczu Chorwacja z przewagą ale nie taką rażącą. Też mam wrażenie, że po prostu nie ma słabych drużyn albo może inaczej - słabsze drużyny pokazują, że nie są tu przez przypadek. Często tym słabszym brakuje wykończenia akcji i chłodnej głowy. Patrzę na Austria - Algeria i zastanawiam się kto jest kto🙂 powiewa nudą, chyba obydwu drużynom pasuje remis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) Drugie spotkanie ciekawsze. Tam Argentyna naciska. Szkoda że Messi nic nie ustrzelił. Ale jeszcze ma chwilę 😉 Pozdro Edit: Messi wszedł za Lautaro w 60 minucie. Edytowane 6 godzin temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Haha zdążyłem kliknąć "dodaj odpowiedź" a tu brama z wolnego💪😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Dobra komedia w meczu Austria - Algieria. Obydwie drużyny grały długo w końcówce meczu na wynik tzn klepały ospale między obrońcami . I nagle w doliczonym czasie Algeria zrobiła akcję bramkową 😄 a było doliczone +4 minuty do drugiej połowy. Austria wyrównała w 5 minucie doliczonego czasu na 3:3. Dzięki temu obydwie drużyny przechodzą dalej. Co ciekawe Senegal jako ostatni w tabeli i jedyny z 3pkt przechodzi dale💪 Komentatorzy także mocno chwalili Jordanię w meczu z Argentyną. Niestety Jordania odpada. Edytowane 4 godziny temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Mitek napisał: A obok Hitlera jest Julius Schreck tu (zdjęcie pochodzi pewnie z 33 albo 34 roku) w stopniu Standrtenfuhrera. Był kierowcą Hitlera i jednym z jego najbardziej zaufanych ludzi ale przede wszystkim był założycielem i pierwszym fuhrerem SS (ale nie reichsfuhrerem jako jedyny z wodzów tej organizacji). Nie dożył wojny. Więc to jest ten najsłynniejszy Polak, w końcu to z siebie wydusiłeś. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, AdrianW napisał: Bardzo ciekawie się zapowiada 🥳 Turniej czas zacząć -można nocki zarywać 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Chyba tylko na Francję i Argentynę bym w ciemno postawił. @PaVic obstawiasz jakichś pewniaków w tych pojedynkach?🙂 Edytowane 3 godziny temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 45 minut temu, AdrianW napisał: Chyba tylko na Francję i Argentynę bym w ciemno postawił. @PaVic obstawiasz jakichś pewniaków w tych pojedynkach?🙂 W piłce pewniaków nie ma bo zawsze przyjdzie sędziowanie pod stołem z odsieczą 🤷♂️ RPA Japonia Niemcy Maroko Norwegia Francja Ekwador Anglia Senegal USA Hiszpania Chorwacja Algeria Egipt Argentyna Kolumbia Edytowane 3 godziny temu przez PaVic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu RPA Brazylia Paragwaj😉 Holandia WKS Francja Meksyk Kongo Senegal BiH 🙂 na przekór sędziom Hiszpania Portugalia Algieria Egipt Argentyna Kolumbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ja stawiam, na przekór logice, na Cabo Verde: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, PaVic napisał: Japonia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, widzewiak_z_gor napisał: Szukałem takiej wersji ale nie mogłem znaleźć. Dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, grimson napisał: Ja stawiam, na przekór logice, na Cabo Verde: Tu poważne typy padły. Dawaj typy 1/16 !😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi