Mitek Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Cześć To jeszcze nie jest oficjlany komunikat ale bądżcie czujni i już zwalniajcie sobie termin 20 02 2010 - a najlepiej cały weekend. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Cześć To jeszcze nie jest oficjlany komunikat ale bądżcie czujni i już zwalniajcie sobie termin 20 02 2010 - a najlepiej cały weekend. Pozdrawiam a może po feriach...? Bedzie wiecej chetnych... np. ja i 'młoda'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Cześć To jeszcze nie jest oficjlany komunikat ale bądżcie czujni i już zwalniajcie sobie termin 20 02 2010 - a najlepiej cały weekend. Pozdrawiam ... bo ogromna ciżba ludzi z sf (30-40 sztuk) okupować będzie kasztańskie stoki dookoła Lungau "prawie" w tym samym czasie ... Zdravim :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zofija Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Myśle że lepiej będzie 27-28 luty, wcześniej mamy ferie i wyjazdy już poorganizowane. Daj Mitku znać to porezerwujemy domki Pozdrawiam Zośka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin0 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 a może po feriach...? Bedzie wiecej chetnych... np. ja i 'młoda'... po feriach to już marzec będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox34 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Czy znane już jest miejsce tych zawodów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwir Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Myśle że lepiej będzie 27-28 luty, wcześniej mamy ferie i wyjazdy już poorganizowane. Daj Mitku znać to porezerwujemy domki Pozdrawiam ZośkaNie za dużo tych wyjazdów w tym sezonie co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 po feriach to już marzec będzie tys piknie..... ale ja tu tylko sprzątam.... Co każe naczalstwo, tak bedzie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zofija Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Nie za dużo tych wyjazdów w tym sezonie co ? wyjazdów na narty nigdy nie za dużo ZA MAŁOOOO bym powiedziała nawet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurczak Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Mitek... w marcu zróbmy! Luty to wcześnie strasznie, ferie jeszcze trwają u co poniektórych, część będzie dopiero po powrocie... Jakby się tak dało o przynajmniej dwa tygodnie przenieść do przodu to byłoby super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordasz Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 a mogę wiedzieć gdzie się odbędą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawel Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 no wlasnie !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
she922 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Jakieś wymagania wiekowe? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wit_www Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Luty też niestety u mnie odpada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocian74 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Żaden termin nie zadowoli wszystkich Pozdr Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioo Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Jakieś wymagania wiekowe? :D Uprzedzę Mitka . Dla niezorientowanych tu jest większość informacji o imprezie sprzed roku: http://www.skiforum....ead.php?t=21015 Pozdrawiam marioo PS. Ja będę, bez względu na termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wit_www Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Żaden termin nie zadowoli wszystkich Pozdr Marcin Niestety, masz absolutną rację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukisan Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Mitku Dołącz sondę z proponowanym terminem zawodów. Dzięki temu będzie mniej zawiedzionych;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioo Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Sonda sondą, ale termin musi pasować przede wszystkim osobom podejmującym się organizacji takiej imprezy. A pracy przy tym co nie miara i tym bardziej chwała Mitkowi i Maniaqowi za ubiegłoroczne zawody. Pozdrawiam marioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picia55 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 ... bo ogromna ciżba ludzi z sf (30-40 sztuk) okupować będzie kasztańskie stoki dookoła Lungau "prawie" w tym samym czasie ... Zdravim :-) Ktoś wybiera sie od 20 do lungau? też tam będe:D Więc mnie by znowu nie było:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Cześc Termin 20 02 2010 jest ustalony i niemienialny z wielu względów, jeżli chcemy żeby zawody się odbyły - ja chcę więc ankiet nie będzie. Ostatnie ustalenia zostały właśnie dokonane i jutro ogłoszony zaostanie oficjalny komunikat. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordasz Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 ;( to mnie nie będzie nie zależnie od miejsca... :/ W tą właśnie sobotę będę powoli wracał z Włoch ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 ja chcę więc ankiet nie będzie. Tschüß ;-) ----------------- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 ;( to mnie nie będzie nie zależnie od miejsca... :/ W tą właśnie sobotę będę powoli wracał z Włoch ... ja też .... Cóż... przyjdzie zrezygnowac z wygranej - macie szansę! :D:D Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocian74 Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Pfff, jak nie potraficie zrezygnować z wyjazdów dla zawodów to nie możecie się nazywać Forumowiczami! Pozdr Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts