PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Lexi napisał: To nie ma znaczenia.. cały tydzień jazdy przedświątecznej z dzieciakami to pewnie kilanaście kilometrów... i co .. myślisz że zamieniłbym na kilkaset?... przecież i tak najeździłem grubo ponad tysiąc - w życiu bym tego nie liczył bo mnie to wali ale mam gopass i carve Kiedyś u mnie na wiosce mówiło się na takich co kręcą km bez sensu szukając guza -jazda po mieście km 200 😏 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Lexi napisał: Ale liczyłeś do poziomu morza czy Kuźnic? Górny i dolny peron kolejki, w wypadku Kasprowego 0,93 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Jan napisał: liczę tylko różnice poziomów - to mi pozostało z dzieciństwa kiedy zapisywałem sobie ile razy zjechałem ze Skrzycznego i Kasprowego A jeśli to vertical to sporo - no oczywiście tylko w dół. Z ciekawości - ile dni na śniegu masz już w tym sezonie? pozdro ps. ta sezonówka Magic to jest sztos. Dojrzewam do zakupu, muszę jeszcze jakiegoś Marasa przekonać i innych tam narciarskich oszołomów do zakupu, coby do paliwka się dorzucili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi