rulez Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć Na narciarskich wyjazdach prawie zawsze włączam na zegarku zbieranie danych. Niestety mój zegarek posiada tylko aplikację na telefon (Amazfit) i nie ma podsumowania za zadany okres. Na całe szczęście, można wyeksportować do plików gpx. Napisałem (inaczej nadzorowałem napisanie) programu aby z plików gpx stworzył html z podsumowaniem. I nawet działa. Dodałem podsumowanie, mapę która używa opensnowmap do renderingu pod spodem i wyrysowanymi zjazdami. W załączeniu html z moim podsumowaniem, może kogoś zainteresuje, to mogę się podzielić: report_html_20252026.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Świetnie i gratulejszyn za sezon 🤝. Osobiście nie mam takich pełnych danych ale 😏 zaliczyłem w tym sezonie PL AT 2xITA 2xSwiss i Fr czyli pięć państw gdzie szurałem na nartach 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, rulez napisał: Cześć Na narciarskich wyjazdach prawie zawsze włączam na zegarku zbieranie danych. Niestety mój zegarek posiada tylko aplikację na telefon (Amazfit) i nie ma podsumowania za zadany okres. Na całe szczęście, można wyeksportować do plików gpx. Napisałem (inaczej nadzorowałem napisanie) programu aby z plików gpx stworzył html z podsumowaniem. I nawet działa. Dodałem podsumowanie, mapę która używa opensnowmap do renderingu pod spodem i wyrysowanymi zjazdami. W załączeniu html z moim podsumowaniem, może kogoś zainteresuje, to mogę się podzielić: report_html_20252026.html 278 kB · 1 pobranie znaczy się w Bytomiu siedziałeś na ławce ? 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, PaVic napisał: Świetnie i gratulejszyn za sezon 🤝. Osobiście nie mam takich pełnych danych ale 😏 zaliczyłem w tym sezonie PL AT 2xITA 2xSwiss i Fr czyli pięć państw gdzie szurałem na nartach 🤪 Paweł ale jeszcze musisz doliczyć hale narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Jan napisał: znaczy się w Bytomiu siedziałeś na ławce ? 😋 Mogłem włączyć inny tryb lub coś zepsułem, ale fakt prędkość 0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 41 minut temu Udostępnij Napisano 41 minut temu 32 minuty temu, rulez napisał: ale fakt prędkość 0 Dobrze i postać czasem .. ważne żeby w dobrym towarzystwie.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu 25 minut temu, Jan napisał: Paweł ale jeszcze musisz doliczyć hale narciarskie Faktycznie jeszcze halowe narciarstwo 🥳 czyli 6 państw w jednym sezonie no tego u mnie nie było . Sezon zajebisty!!! . Pasowało by wspomnieć-podkreślić trzy wyjazdy i tu sorki,że koledze wchodzę w jego wątek(w sumie już wszedłem ) ale myślę,że mi wybaczy 😏 Przede wszystkim zlot forumowy w Zwardo no fantastycznie było poznać część forumowiczów i podziwiać ich jazdę 👌 a sktokowo-kanapowe czy wieczorne pogaduchy👌 miód-malina i warto wspomnieć o świetnej organizacji tu 👏 dla Beaty!! Wyjazd szkoleniowy do Valmalenco tu kolejne osoby poznane z forum ( polecam ten malutki ośrodek narciarski tak jak Sappade-cisza i spokój,można ćwiczyć a przy okazji mega tanio ) warto wspomnieć o włoskiej myśli szkoleniowej-prosty przekaz bez napinki i zbędnych atomów. Co jak co ale na koniec wisienka sezonu i kończący wyjazd włosko/szwajcarska Cervinia i Zermatt . Jak na kwiecień i moje pierwsze nartowanie wiosną ( pomijając ON obok czyli Monterosa ) warunki mega a przygotowanie pierwsza liga . Aczkolwiek drogo mega drogo dzień tej przyjemności jedyne 160€ skipas obiad parking 🥳 wachy na dojazd już nie doliczam choć było warto i kiedyś powtórzę bankowo . Oby następny nie był gorszy czego sobie i Wam życzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 26 minut temu Autor Udostępnij Napisano 26 minut temu 14 minut temu, Lexi napisał: Dobrze i postać czasem .. ważne żeby w dobrym towarzystwie.. 😉 No pewnie, tylko jak z prędkością 0 km/h zrobiłem 10 km, normalnie magic 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu 3 godziny temu, PaVic napisał: w tym sezonie PL AT 2xITA 2xSwiss i Fr czyli pięć państw gdzie szurałem na nartach 🤪 Mnie Gopass pokazuje 17 dni ...ale słabych.. do nalepki "Legend" brakło kilka km 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi