malin Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Wczoraj w nocy w Zakopanem spadł trzeci już śnieg, rano widok za oknem był nieziemski. Jak gadajo Górale- trzeci powinien się utrzymać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Fala mrozów w Rosji. Nawet minus 45 stopni https://pogoda.inter...pni,nId,2308147 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Pokaże w tym watku bo nie umiem z telefonu założyć tematu. W Beskidach pierwszy śnieg w tym sezonie. Można porzucac się sniezkami lub zrobić bałwana.... na narty trzeba jeszcze poczekać. Kolejno Czantoria Poniwiec Palenica Bukowina 13 listopada 2016 wyglądała tak jak poniżej, miejscami metr puchu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pawelb91 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Z tym metrem puchu to chyba przesada. Ale sam fakt że udało im się naśnieżyć trasę 400m w tym terminie to już coś. Niestety prognozy słabe. Jutro poza tym naśnieżonym stokiem (podają że jest 30cm) będzie trawa. Myślałem że Strbskie ruszy w weekend bo przez tydzień ostro śnieżyli ale jeszcze trochę brakło. W przyszły weekend tym bardziej nie ruszy bo ma być bardzo ciepło w międzyczasie. Trzeba czekać na falę mrozów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Przeglądałem w paru miejscach prognozy długofalowe. Wynika z nich, że wyraźniejsze ochłodzenie powinno nastąpić pod sam koniec listopada (...no i w grudniu!). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Przeglądałem w paru miejscach prognozy długofalowe. Wynika z nich, że wyraźniejsze ochłodzenie powinno nastąpić pod sam koniec listopada (...no i w grudniu!). Cześć Tylko nie na początku grudnia bo mamy fajny wyjazd. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 A to jedno drugiemu jakoś przeszkadza? Dobrej zabawy na wyjeździe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Z tym metrem puchu to chyba przesada. Ale sam fakt że udało im się naśnieżyć trasę 400m w tym terminie to już coś. Niestety prognozy słabe. Jutro poza tym naśnieżonym stokiem (podają że jest 30cm) będzie trawa. Myślałem że Strbskie ruszy w weekend bo przez tydzień ostro śnieżyli ale jeszcze trochę brakło. W przyszły weekend tym bardziej nie ruszy bo ma być bardzo ciepło w międzyczasie. Trzeba czekać na falę mrozów. Ja nie przesadzam z tym opisem, tylko stwierdzam co było po za trasą (nie było sztucznie naśnieżane) gdzie moje dzieci jeździły na snakach i lepiły bałwana. Wpadałem w śnieg do pasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 2 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Koniec globalnego ocieplenia
pawelb91 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Z tym metrem puchu to chyba przesada. Ale sam fakt że udało im się naśnieżyć trasę 400m w tym terminie to już coś. Niestety prognozy słabe. Jutro poza tym naśnieżonym stokiem (podają że jest 30cm) będzie trawa. Myślałem że Strbskie ruszy w weekend bo przez tydzień ostro śnieżyli ale jeszcze trochę brakło. W przyszły weekend tym bardziej nie ruszy bo ma być bardzo ciepło w międzyczasie. Trzeba czekać na falę mrozów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dany de Vino Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Przeglądałem w paru miejscach prognozy długofalowe. Wynika z nich, że wyraźniejsze ochłodzenie powinno nastąpić pod sam koniec listopada (...no i w grudniu!). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Przeglądałem w paru miejscach prognozy długofalowe. Wynika z nich, że wyraźniejsze ochłodzenie powinno nastąpić pod sam koniec listopada (...no i w grudniu!). Cześć Tylko nie na początku grudnia bo mamy fajny wyjazd. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 A to jedno drugiemu jakoś przeszkadza? Dobrej zabawy na wyjeździe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Z tym metrem puchu to chyba przesada. Ale sam fakt że udało im się naśnieżyć trasę 400m w tym terminie to już coś. Niestety prognozy słabe. Jutro poza tym naśnieżonym stokiem (podają że jest 30cm) będzie trawa. Myślałem że Strbskie ruszy w weekend bo przez tydzień ostro śnieżyli ale jeszcze trochę brakło. W przyszły weekend tym bardziej nie ruszy bo ma być bardzo ciepło w międzyczasie. Trzeba czekać na falę mrozów. Ja nie przesadzam z tym opisem, tylko stwierdzam co było po za trasą (nie było sztucznie naśnieżane) gdzie moje dzieci jeździły na snakach i lepiły bałwana. Wpadałem w śnieg do pasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 2 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Dany de Vino Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 A to jedno drugiemu jakoś przeszkadza? Dobrej zabawy na wyjeździe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Z tym metrem puchu to chyba przesada. Ale sam fakt że udało im się naśnieżyć trasę 400m w tym terminie to już coś. Niestety prognozy słabe. Jutro poza tym naśnieżonym stokiem (podają że jest 30cm) będzie trawa. Myślałem że Strbskie ruszy w weekend bo przez tydzień ostro śnieżyli ale jeszcze trochę brakło. W przyszły weekend tym bardziej nie ruszy bo ma być bardzo ciepło w międzyczasie. Trzeba czekać na falę mrozów. Ja nie przesadzam z tym opisem, tylko stwierdzam co było po za trasą (nie było sztucznie naśnieżane) gdzie moje dzieci jeździły na snakach i lepiły bałwana. Wpadałem w śnieg do pasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 2 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts