mlesik Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Rzeczywiście, środa ? trochę dziwny termin. W sumie pozostaje wziąć urlop. zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 133 Created 15 yr Last Reply 2 yr Top Posters In This Topic 11 29 12 10 Popular Days Jan 24 8 Jan 21 7 Jan 23 5 Dec 13 5 Top Posters In This Topic MarioJ 11 posts marcin.r 29 posts zeberkaa 12 posts luśka 10 posts Popular Days Jan 24 2011 8 posts Jan 21 2016 7 posts Jan 23 2011 5 posts Dec 13 2014 5 posts Popular Posts star December 7, 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. luśka January 10, 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Posted Images MarioJ Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartas73 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. Dobry pomysł, daj znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Dobry pomysł, daj znać. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartas73 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... star Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... luśka Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 6 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MarioJ Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartas73 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. Dobry pomysł, daj znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Dobry pomysł, daj znać. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartas73 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... star Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... luśka Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 6 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
bartas73 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 zadzwonie dzis do wlasciela softpole i zapytam czy bedzie stawiac za tydzien. dam znac. z tego co mi mowil wczesniej termin srodowy jest ustalony z wlascicielem stoku - mniej ludzi, mniejszy tlok, nikt nie marudzi ze tyczki stok zajmuja. Dobry pomysł, daj znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Dobry pomysł, daj znać. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartas73 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... star Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... luśka Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 6 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mlesik Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Dobry pomysł, daj znać. wg mnie to lepsza byłaby nocna, np. piątek albo niedziela, w środku tygodnia też ale to już gorzej (mi np. by pasował pon albo wtorek), ale jeśli w środę w dzień ktoś przyjeżdża, to cel osiągnięty Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bartas73 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... star Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... luśka Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 6 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Na stoku - Rzeczka
bartas73 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Tyczki wczoraj byly. Tak od 10 do 14. Okolo 30 osob jezdzilo na tyczkach i na stoku. Dzien wczesniej bylo 5 osob wiec widac slalom w tygodniu robi zainteresowanie. Za tydzien i za dwa tygodnie slalom tez bedzie postawiony. Pozniej raczej nie bo wlasciciel Softpolu ma zobowiazania rodzinne. Chyba ze ktos chetny pomoze i przejmie organizacje. Zmiana na inny dzien albo inna godzine nie wchodzi w rachube, chyba ze ktos pomoze. Chyba trzeba wziac wolne za tydzien z roboty... Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... star Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... luśka Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 6 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
mlesik Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Czyli podsumowując - tyczki od 10.00 do 14.00. środa. Czy ktoś kotroluje wypuszczanie na slalom narciarzy? Czy ułańska fantazja? jest pomiar czasu wiec to reguluje. wpisz sobie softpole w googla albo youtube to bedziesz miec poglad jak slalom wygladac bedzie. fajnie ze te tyczki mozna tluc bez ochraniaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 5 years later... star Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... luśka Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 6 of 6 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
star Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Na stoku, innym, ale w Rzeczce. Podróż sentymentalna. Warunki świetne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luśka Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 24 minuty temu, luśka napisał: Juz chodzi. Przejeżdżałam obok 2 dni temu. Kilka osób. Jednak Górnik szedł pełną parą. Na razie mają jedną trasę odpaloną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts