grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 17 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Ile razy już tam byłeś? Jakie trasy polecasz? Jakieś wskazówki/istotne rzeczy? byłem 2x. zjeżdziłem do tej pory ok 60% ON, więc mam jeszcze zaległości. trasy: - czerwona 46 nie polecam, tam umarły moje Kastle 😁 - dobra czarna Little Grizzly oraz Spinale Direttissima, o długości 2400m i najbardziej zacnym ostatnim odcinku -> nachylenie 70% - bajkowe widoki - możliwość płużenia: no i imprezy na 2100m npm: Edytowane 2 godziny temu przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, grimson napisał: czerwona 46 nie polecam, tam umarły moje Kastle 😁 46 - świetna trasa, zwłaszcza przed południem kiedy nikogo tam nie ma bo wszyscy cisną na Madonnę 😁 jak nie ma kolejki (jeszcze) do Genziany (wyciąg nr 35) to warto się przejechać. P.S. Będziesz musiał nią wracać z Madonny do Folgaridy bo to jedyne połączenie - popołudniu jest po prostu jedna szeroka ściana z odsypami, nic spektakularnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, grimson napisał: byłem 2x. zjeżdziłem do tej pory ok 60% ON, więc mam jeszcze zaległości. trasy: - czerwona 46 nie polecam, tam umarły moje Kastle 😁 - dobra czarna Little Grizzly oraz Spinale Direttissima, o długości 2400m i najbardziej zacnym ostatnim odcinku -> nachylenie 70% - bajkowe widoki - możliwość płużenia: no i imprezy na 2100m npm: czyli jak lubimy jeździć pługiem i balować to ośrodek jest znakomity🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, zając napisał: 46 - świetna trasa, zwłaszcza przed południem kiedy nikogo tam nie ma bo wszyscy cisną na Madonnę 😁 jak nie ma kolejki (jeszcze) do Genziany (wyciąg nr 35) to warto się przejechać. P.S. Będziesz musiał nią wracać z Madonny do Folgaridy bo to jedyne połączenie - popołudniu jest po prostu jedna szeroka ściana z odsypami, nic spektakularnego. sama 46 jest OK, bo szeroka, z dobrym nachyleniem oraz pusta. z tą czerwoną mam takie wspomnienie, jak np kierowca samochodu przejeżdżając koło drzewa, w które parę lat temu uderzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Jan napisał: czyli jak lubimy jeździć pługiem i balować to ośrodek jest znakomity🤣 dlatego Lodowiec Góra Kamieńsk jest OK, bo zapewnia właśnie te dwie rozrywki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu Godzinę temu, grimson napisał: dlatego Lodowiec Góra Kamieńsk jest OK, bo zapewnia właśnie te dwie rozrywki. a daje gwarancję śniegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 45 minut temu Autor Udostępnij Napisano 45 minut temu 4 minuty temu, Jan napisał: a daje gwarancję śniegu ? na 2 tyg w sezonie - tak. wybierasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 minut temu Udostępnij Napisano 25 minut temu 18 minut temu, grimson napisał: na 2 tyg w sezonie - tak. wybierasz się? z całą pewnością jeśli będę w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi