Jan Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca A tak patrzę na ten szczyt i zastanawiam się czy ktoś, zjeżdżał na nartach w ośrodku o tej nazwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Być może w przyszłym sezonie się uda. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Marca Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 1 minutę temu, brachol napisał: Być może w przyszłym sezonie się uda. O zachodzie słońca jest naprawdę Rosa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Miałam w planach kamperowych teraz w lutym razem z Cervinią ale pogoda się zepsuła wtedy kiedy mogliśmy jechać i wylądowaliśmy w Dolomitach, zatem plan się przesunął o rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) W dniu 17.03.2026 o 18:17, Jan napisał: A tak patrzę na ten szczyt i zastanawiam się czy ktoś, zjeżdżał na nartach w ośrodku o tej nazwie Miałem dziś przyjemność 😉 Dzięki @brachol za podpowiedź ON 👌 choć raczej wymagające trasy . Widokowo bajkowo . Przy obiadku rozmawiałem z Wlochem który powiedział. że niebawem Montterosa będzie połączona z Cervinia z jednej strony i z drugiej strony z kolejnym ON ale nie pamiętam nazwy 🤷♂️ tworząc olbrzymi ON w tej części Alp . @Gabrik jeżeli chcesz nadal organizować drugi cykl szkolenia to z mojej perspektywy zdecydowanie lepiej pozostać w Valmalenco . Tu jest gdzie jeździć ale ON raczej dla już solidne mających podstawy-średniozaawansowany + a nawet wyżej . Valmalenco cisza, pusto i jest wszystko trasowo żeby w spokoju osoby podnoszące swoje umiejętności mogły skupić się na szkoleniu . Tu czerwono-czarno aczkolwiek też są oczywiście łagodniejsze stoki . Edytowane 7 godzin temu przez PaVic 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć Po czym poznać porządnego narciarza? Narty spięte, dzioby nieobdrapane. Pozdro serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: porządnego Cze 😉 żeby jeszcze umiejętności były 😩 …piętki też mam spięte i gumki na stoperach 🥳 podpatrzyłem u dzieciaków z klubów w fr 👌 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, PaVic napisał: Cze 😉 żeby jeszcze umiejętności były 😩 …piętki też mam spięte i gumki na stoperach 🥳 podpatrzyłem u dzieciaków z klubów w fr 👌 pozdro Cześć Warto dbać o sprzęt to nam zwróci w jeździe. Trzymaj się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi