Jan Posted March 17 Share Posted March 17 A tak patrzę na ten szczyt i zastanawiam się czy ktoś, zjeżdżał na nartach w ośrodku o tej nazwie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted March 17 Share Posted March 17 Być może w przyszłym sezonie się uda. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 17 Author Share Posted March 17 1 minutę temu, brachol napisał: Być może w przyszłym sezonie się uda. O zachodzie słońca jest naprawdę Rosa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted March 17 Share Posted March 17 Miałam w planach kamperowych teraz w lutym razem z Cervinią ale pogoda się zepsuła wtedy kiedy mogliśmy jechać i wylądowaliśmy w Dolomitach, zatem plan się przesunął o rok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted April 4 Share Posted April 4 (edited) W dniu 17.03.2026 o 18:17, Jan napisał: A tak patrzę na ten szczyt i zastanawiam się czy ktoś, zjeżdżał na nartach w ośrodku o tej nazwie Miałem dziś przyjemność 😉 Dzięki @brachol za podpowiedź ON 👌 choć raczej wymagające trasy . Widokowo bajkowo . Przy obiadku rozmawiałem z Wlochem który powiedział. że niebawem Montterosa będzie połączona z Cervinia z jednej strony i z drugiej strony z kolejnym ON ale nie pamiętam nazwy 🤷♂️ tworząc olbrzymi ON w tej części Alp . @Gabrik jeżeli chcesz nadal organizować drugi cykl szkolenia to z mojej perspektywy zdecydowanie lepiej pozostać w Valmalenco . Tu jest gdzie jeździć ale ON raczej dla już solidne mających podstawy-średniozaawansowany + a nawet wyżej . Valmalenco cisza, pusto i jest wszystko trasowo żeby w spokoju osoby podnoszące swoje umiejętności mogły skupić się na szkoleniu . Tu czerwono-czarno aczkolwiek też są oczywiście łagodniejsze stoki . Edited April 4 by PaVic 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted April 4 Share Posted April 4 Cześć Po czym poznać porządnego narciarza? Narty spięte, dzioby nieobdrapane. Pozdro serdeczne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted April 4 Share Posted April 4 1 godzinę temu, Mitek napisał: porządnego Cze 😉 żeby jeszcze umiejętności były 😩 …piętki też mam spięte i gumki na stoperach 🥳 podpatrzyłem u dzieciaków z klubów w fr 👌 pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted April 4 Share Posted April 4 3 minuty temu, PaVic napisał: Cze 😉 żeby jeszcze umiejętności były 😩 …piętki też mam spięte i gumki na stoperach 🥳 podpatrzyłem u dzieciaków z klubów w fr 👌 pozdro Cześć Warto dbać o sprzęt to nam zwróci w jeździe. Trzymaj się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted April 6 Share Posted April 6 W dniu 17.03.2026 o 18:52, Jan napisał: O zachodzie słońca jest naprawdę Rosa 🤩 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted April 6 Author Share Posted April 6 16 minut temu, PaVic napisał: 🤩 jutro ma być jeszcze cieplej - granica "0" stopni na 3200 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) Spacerowo🚶jest bosko 🥳 Edited April 7 by PaVic 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts