Jan Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca A tak patrzę na ten szczyt i zastanawiam się czy ktoś, zjeżdżał na nartach w ośrodku o tej nazwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Być może w przyszłym sezonie się uda. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Marca Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 1 minutę temu, brachol napisał: Być może w przyszłym sezonie się uda. O zachodzie słońca jest naprawdę Rosa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Miałam w planach kamperowych teraz w lutym razem z Cervinią ale pogoda się zepsuła wtedy kiedy mogliśmy jechać i wylądowaliśmy w Dolomitach, zatem plan się przesunął o rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) W dniu 17.03.2026 o 18:17, Jan napisał: A tak patrzę na ten szczyt i zastanawiam się czy ktoś, zjeżdżał na nartach w ośrodku o tej nazwie Miałem dziś przyjemność 😉 Dzięki @brachol za podpowiedź ON 👌 choć raczej wymagające trasy . Widokowo bajkowo . Przy obiadku rozmawiałem z Wlochem który powiedział. że niebawem Montterosa będzie połączona z Cervinia z jednej strony i z drugiej strony z kolejnym ON ale nie pamiętam nazwy 🤷♂️ tworząc olbrzymi ON w tej części Alp . @Gabrik jeżeli chcesz nadal organizować drugi cykl szkolenia to z mojej perspektywy zdecydowanie lepiej pozostać w Valmalenco . Tu jest gdzie jeździć ale ON raczej dla już solidne mających podstawy-średniozaawansowany + a nawet wyżej . Valmalenco cisza, pusto i jest wszystko trasowo żeby w spokoju osoby podnoszące swoje umiejętności mogły skupić się na szkoleniu . Tu czerwono-czarno aczkolwiek też są oczywiście łagodniejsze stoki . Edytowane 2 godziny temu przez PaVic 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu Cześć Po czym poznać porządnego narciarza? Narty spięte, dzioby nieobdrapane. Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi