robertw Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Kolejny sezon mija i ... myślę że spokojnie mogę podnieść swój poziom w profilu. Tylko nie mam jak :eek: Nie ma połówek i 1,5 nijak nie wchodzi :eek::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylvek Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Heh... jak Ty masz 1,5 to ja -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzza Napisano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 mocne 7 po najbliższym wyjeździe okaże się czy nie lvlUp - wypożyczam slalomówki na razie allroundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Kris75, na filmie Ty to ten narciarz w czerwonej kurtce? Jeśli tak to ja mam poziom -2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dzień dobry! W ubiegły weekend osiągnąłem "dwójkę" Brawo. I to piszę serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Sorki to nie dział na taką dyskusję. Ja uważam, ze do średniego poziomu to ledwo dorastam. W związku z powyższym zapraszam do działu nauka jazdy. Szacun za umieszczenie filmu, większość opisuje swój poziom jazdy w subiektywny sposób, nie próbując tego potwierdzić czymkolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 1 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 dyskusja jak najbardziej jest na miejscu bo chyba mowimy o 2 roznych rzeczach Ty operujesz poziomami z 1 strony natomiast ja opiera sie na filmie, a według tego jakbys nie chciał byc skromny masz stedniozaawansowanyOki, opierając się na skali forumowej (jakąkolwiek byśmy nie wzięli pod uwagę) poza wytycznymi, należałoby pod uwagę wziąć również doświadczenie, wiek i wiele innych czynników określających osobowość narciarza i jego jazdę. Co z tego, że od czasu do czasu zdarza się, że pojadę poza trasą, popróbuje na tyczkach jak nie sprawia mi to frajdy. Wole przygotowane stoki i szusowanie po nich. Jeżdżę po trasach we wszystkich kolorach, ale zawsze biorę pod uwagę własną dyspozycję psychofizyczną i warunki, nie pojadę na krawędzi, gdy stok jest zapchany, zamuldzony i pełen lodu. Mam na uwadze bezpieczeństwo własne i innych użytkowników stoku. Z drugiej strony, obserwując jeżdżących narciarzy uważam, że nie odstaję od średniej na stoku, a jeśli już to na plus i co z tego wynika? Ano to, ze odnoszę się nie do umiejętności wszystkich narciarzy, a do tych z forum, którzy naprawdę znają swoje umiejętności i jeżdżą bardzo dobrze. Wtedy ten "medel" zaczyna trochę blednąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 1 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja dodalyby moze ze osoba ktora jest zaawansowana trenuje cały rok, w okresie letnim oczywiscie inne dyscypliny, siłownia, rower. To nie jest amatorska jazda polegająca na tym ze owszem mamy np. 12 sezonow jazdy na nartach ale za kazdym razem polaga to na tym ze na stok idziemy zza biurka.Dodając twoją propozycje powinienem byc zaawansowany Cały rok jestem aktywny ruchowo, prowadzę 2-3 razy w tygodniu zajęcia ruchowe, jeżdżę na rowerze, pływam, ogólnie rzecz biorąc nie leżę przed TV, a nartach jeżdżę ponad .... 40 lat i to w sezonie po kilkadziesiąt wypadów. I jak sądzisz, mogę sobie dać mocne 8? Ja uważam, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja mam gdzieś tak koło 6 ale jeżdżę na nartach dopiero rok ^^Jeszcze tylko 10 lat i będziesz miał siódemkę.Jak się postarasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Troll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ja mam gdzieś tak koło 6 ale jeżdżę na nartach dopiero rok ^^To ja jakiś mało zdolny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxter37 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ja oceniam siebie wg. forumowej skali na 7 albo i 7,5 - bardzo blisko 8. Jednak dziwi mnie, że wg tego opisu narciarz kompletny to taki który jeździ poza trasami... Czyli co, jeżeli najzwyczajniej w świecie nie kręci mnie jazda poza stokiem, to nie wyjdę dalej niż 8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A potrzebne Ci do czegoś 9 ? Dyplomów tu nie rozdaja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxter37 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Spodziewałem się podobnej odpowiedzi Nie, nie rozdają, ale zawsze fajniej iść do przodu nić stać w miejscu, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 tego nikt nie zabrania i ma sie nijak do numeracji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxter37 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dobra, widzę, że się nie zrozumieliśmy. Nie było tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dobra, widzę, że się nie zrozumieliśmy. Nie było tematu. Temat jest, był i będzie. Mentalność ludzka jest taka, a nie inna i większość tutaj piszących ocenia sie subiektywnie. To nie jest złe, ale ... Obiektywnie patrząc, ocena subiektywna ma się nijak do rzeczywistości. Spójrz na wpisy. Większość pseudo-zaawansowanych to nowi forumowicze, a tak naprawdę to nie wiem czy 5 % zarejestrowanych na tym forum zasługuje na poziom 6-7. To tyle z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 channel8 Proponuję w przyszłym sezonie proponuję wypożyczyć narty "wyporzyczone" mogą źle się sprawić na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosiek93 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 hurrra Z czystym sumieniem mogę zmienić z piętki na szóstkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Cześć Przy jeździe amatorskiej około 2,3 tyg w roku, bez szkolenia, jeżeli nie ma sie minimum 10 lat stażu szukanie sie wśród 7 raczej należy sobie odpuścić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja tylko 1 niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be_rcik Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Ja tylko 1 niestety Za to progres będzie szybki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Ja tylko 1 niestety Tomek Wiesz, że 1 jest zarezerwowana dla tych którzy uważają że jeżdżą na 10 ( a nawet w porywach na 11 ) ale "krygują" się i boją się do tego przyznać Wydaje mi się że jeszcze do 10 troszkę Ci brakuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Oj dzisiaj Harenda zweryfikowala by te wszystkie 6 i 7 po dwóch sezonach , bardzo mocno na beton zmrozony sztuczny śnieg a raczej krysztalki lodu do tego jeszcze dosniezali i jest jakiś taki dziwny hamujacy śnieg , muldy ogólnie ciężkie warunki do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wiesio Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Ja tylko 1 niestety Tomek Wiesz, że 1 jest zarezerwowana dla tych którzy uważają że jeżdżą na 10 ( a nawet w porywach na 11 ) ale "krygują" się i boją się do tego przyznać Wydaje mi się że jeszcze do 10 troszkę Ci brakuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Oj dzisiaj Harenda zweryfikowala by te wszystkie 6 i 7 po dwóch sezonach , bardzo mocno na beton zmrozony sztuczny śnieg a raczej krysztalki lodu do tego jeszcze dosniezali i jest jakiś taki dziwny hamujacy śnieg , muldy ogólnie ciężkie warunki do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
tomal Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Oj dzisiaj Harenda zweryfikowala by te wszystkie 6 i 7 po dwóch sezonach , bardzo mocno na beton zmrozony sztuczny śnieg a raczej krysztalki lodu do tego jeszcze dosniezali i jest jakiś taki dziwny hamujacy śnieg , muldy ogólnie ciężkie warunki do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi