Jump to content

Co zrobić jak marzną dłonie?

Maciej S
 Share

Recommended Posts

- Kupić lepsze rękawice

- włożyć do środka cieniutkie rękawice dodatkowe

- włożyć chemiczny ocieplacz

A jeśli tego nie możemy zrobić?

Idziemy do WC i grzejemy dłonie i rękawice pod suszarką do rąk. Potem wygrzane dłonie do wygrzanej i suchej rękawiczki, trzyma jakiś czas.

• Thanks 4

Patentów jeszcze kilka jest, rękawice jednopalczaste zamiast pieciopalczastych (albo łączone 2 lub 3 palce), są też ogrzewane elektrycznie. A patent z WC znany i lubiany, nawet jak chwilę postoją na kaloryferze otworem w dół, też nabierają fajnego ciepełka. A z takich doraźnych, na krzesełku łapy między uda, paluchy się podgrzeją, można se nawet pogmerać jak ktoś lubi. 

• Thanks 1

Cześć

Przede wszystkim pilnować aby dłonie były suche!! Już nawilżający krem robi złą robotę a jak jeszcze ktoś ma zwyczaj chuchać w dłonie to na bank je przemrozi.

Rękawiczki muszą być absolutnie suche jeżeli już rękawiczki.

Druga para delikatnych cienkich rękawiczek itd. oczywiście ale podstawa to sucho.

Pozdro

• 2 months later...

Krążysz szybko wyprostowaną ręką wokół stawu barkowego,krew błyskawicznie pod wpływem siły odśrodkowej napływa do palców...Niedawno ktoś mi to pokazał,o zdziwiłem się,że jeszcze na to nie wpadłem...

.

Edited by lski
  • Like 1
  • Thanks 1