Chertan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Hej, Do sprzedania mój dotychczasowy długodystansowy Blizzard Firebird WRC 180 cm, wiązania Marker XCell12 Grip Walk, Promień 18 m Narta o typie gigantowym, przyjazna, skrętna (łatwa do wprowadzenia na krawędź, ale i doskonała do jazdy klasycznej), dobrze oddająca energię, na każdy poziom zaawansowania, ale najwięcej frajdy da zaawansowanym narciarzom. Bardzo stabilne przy większych prędkościach. Przesiadam się na Dynastar GS Master, więc z przyjemnością oddam w dobre ręce. cena 800 PLN Narty noszą normalne ślady użytkowania (widoczne na zdjęciach); wiązania sprawne, normalne ślady użytkowania ślizgi bez ubytków, z minimalnymi rysami; krawędzie ok 1,5 mm, ostrzone głównie ręcznie, narty przygotowane do sezonu - krawędzie naostrzone; ślizgi nasmarowane na gorąco, gotowe do jazdy Więcej o modelu: www.skionline.pl/sprzet/narty,18-19,blizzard,firebird-wrc-xcell12-demo,11363.html www.ntn.pl/blizzard-firebird-wrc/ odbiór osobisty (możemy się umówić w okolicach Krakowa) lub wysyłka kurierem (+50 złotych za wysyłkę) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 45 minut temu Udostępnij Napisano 45 minut temu 1 godzinę temu, Chertan napisał: Przesiadam się na Dynastar GS Master, więc z przyjemnością oddam w dobre ręce. Nawet Ten co brzydkie 😜 Kàstle reklamował 🙃 Dynki zakupił 💪 👏 Wy 🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 41 minut temu Udostępnij Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, PaVic napisał: Nawet Ten co brzydkie 😜 Kàstle reklamował 🙃 Dynki zakupił 💪 👏 Wy 🥳 Bo dynki to bardzo dobre narty. Mam to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu Piotrek to wersja bez płyty jak widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi