Leonidas Napisano wczoraj o 16:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:40 (edytowane) Cześć 😃 43 lata 193 wzrostu 105 kg wagi poziom 4-5 Na narty jeżdżę dwa razy w sezonie raz z dzieciakami Polska i raz z kolegami Dolomity/Alpy, od 11-12 lat miałem narty Volk Ulimited Ac30 177cm , ostatnie dwa sezony wypożyczałem narty . Raz Hedy e Magnum i na tych nartach jeździło mi się średnio chyba były za miękkie , po razie Volkl Deacon 76 black i Stockli Ax i na tych już było fajnie i w coś podobnego celuję . Moja jazda jest bardziej siłowa niż techniczna „ kto pierwszy na dole” i „czarna na rozgrzewkę” jak jedziemy na męski wyjazd jest to coś w rodzaju obozu sportowego , pierwsza kolejka do góry i zjazd jak już zamykają z przerwą na szybki posiłek. Potrzebuje nart do poślizgnia się z dzieciakami i do mocniejszego pojeżdżenia z kumplami. Raczej szukam nart nowych ale z poprzednich sezonów, im taniej tym lepiej ,te które przykuły moją uwagę i są dostępne w moim rozmiarze to Rossignol FORZA 70 V-TI MASTER R22 Volkl Deacon/Peregrine 76 Master buty mam 😎 Atomic hawk ultra 130RS które narty według was wybrać ? Może macie jakieś alternatywne propozycje za którymi warto się rozejrzeć? Edytowane wczoraj o 16:54 przez Leonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi