bubol.T Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Nie przygotowali "lewej" opcji przy kanapie(na zdjeciu 2 widac tam grupke ludzi).Miejscowa jest swietna na wyciszenie bylismy tam rok temu w marcu.Osiem osob w calym osrodku wypas. Na tym zdjęciu widać jak szeroki jest teren ,a przygotowana była tylko jego wąska część. Miejscówka faktycznie jest bardzo przyjemna,spokojna, na prawdę mi się tam podobało,ale niestety narciarsko jest kiepsko,na rodzinny wypad i zabawę na śniegu jak najbardziej ok. Szczerze spodziewałem się czegoś w stylu Bachledowej Doliny ,długość tras według strony ośrodka podobna jak tam ,oznaczenie niby też ,ale to zupełnie inna liga,Bachledova jest o wiele lepsza. Zgadzam się tu z przedmówcami,że mapka ośrodka i opis nieco zakłamuje rzeczywisty obraz tego ośrodka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 152 Created 16 yr Last Reply 8 yr Top Posters In This Topic 32 22 14 20 Popular Days Jan 18 10 Dec 4 7 Jan 13 5 Jan 15 4 Top Posters In This Topic paypal 32 posts alen59 22 posts Szulamitka 14 posts daro65_del 20 posts Popular Days Jan 18 2010 10 posts Dec 4 2012 7 posts Jan 13 2011 5 posts Jan 15 2011 4 posts pytek23 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Na tym zdjęciu widać jak szeroki jest teren ,a przygotowana była tylko jego wąska część. Miejscówka faktycznie jest bardzo przyjemna,spokojna, na prawdę mi się tam podobało,ale niestety narciarsko jest kiepsko,na rodzinny wypad i zabawę na śniegu jak najbardziej ok. Szczerze spodziewałem się czegoś w stylu Bachledowej Doliny ,długość tras według strony ośrodka podobna jak tam ,oznaczenie niby też ,ale to zupełnie inna liga,Bachledova jest o wiele lepsza. Zgadzam się tu z przedmówcami,że mapka ośrodka i opis nieco zakłamuje rzeczywisty obraz tego ośrodka. Niebieska w Bachledowej mi do gustu nie przypadla ale czerwona przy orczyku stworzona na tyczki.Mnie mimo wszystko Oravska Lesna jakas bardziej klimatyczna sie wydaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... pawelb91 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Wiadomo coś o inwestycjach w tym ośrodku ?? Aktualnie budują krzesełko 4os niewyprzęgane na górkę Kohutik, zamieni to dotychczasowy orczyk. http://www.pluska.sk.../unknown-2.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 Next Page 7 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
pytek23 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Na tym zdjęciu widać jak szeroki jest teren ,a przygotowana była tylko jego wąska część. Miejscówka faktycznie jest bardzo przyjemna,spokojna, na prawdę mi się tam podobało,ale niestety narciarsko jest kiepsko,na rodzinny wypad i zabawę na śniegu jak najbardziej ok. Szczerze spodziewałem się czegoś w stylu Bachledowej Doliny ,długość tras według strony ośrodka podobna jak tam ,oznaczenie niby też ,ale to zupełnie inna liga,Bachledova jest o wiele lepsza. Zgadzam się tu z przedmówcami,że mapka ośrodka i opis nieco zakłamuje rzeczywisty obraz tego ośrodka. Niebieska w Bachledowej mi do gustu nie przypadla ale czerwona przy orczyku stworzona na tyczki.Mnie mimo wszystko Oravska Lesna jakas bardziej klimatyczna sie wydaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Wiadomo coś o inwestycjach w tym ośrodku ?? Aktualnie budują krzesełko 4os niewyprzęgane na górkę Kohutik, zamieni to dotychczasowy orczyk. http://www.pluska.sk.../unknown-2.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 Next Page 7 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts