jurek_h Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Afera z Anielą to obrzydliwy skandal. Nie ma w sporcie większego zła jak "działacze". Są zasady , są wymogi , są kryteria. Aniela jedyna je spełnia. Pan Małysz łaskawie.... wstrzymał się w głosowaniu. Dlaczego to było głosowane? Żenada. Mam proste pytanie . Dlaczego one ( jeśli mogą startować? ) nie mogły pojechać obie? Zabrakłoby na wódę dla panów "działaczy" ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 23 minuty temu, jurek_h napisał: Afera z Anielą to obrzydliwy skandal. Nie ma w sporcie większego zła jak "działacze". Są zasady , są wymogi , są kryteria. Aniela jedyna je spełnia. Pan Małysz łaskawie.... wstrzymał się w głosowaniu. Dlaczego to było głosowane? Żenada. Mam proste pytanie . Dlaczego one ( jeśli mogą startować? ) nie mogły pojechać obie? Zabrakłoby na wódę dla panów "działaczy" ? Jurek, a może Litwini albo Łotysze chcieliby perspektywiczną slalomistkę?Zobaczymy jak jej jutro pójdzie... Pozdro Edytowane 3 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Maryna 6 po 1 przejeździe w Szpindlu, w drugim nie kończy przejazdu 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu A Spindl oglądaliście? Maryna się rzuciła i nie wydało niestety. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, mlesik napisał: A Spindl oglądaliście? Maryna się rzuciła i nie wydało niestety. Tak bywa. To tylko sport 😉 Po tym co pojechała Nina o Brian , presja była ogromna. Wszystko albo nic. Tym bardziej, że w bramce jeszcze kilka innych gigantek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Scheib odpadła w bardzo podobny sposób. Ta zdecydowanie uciekał teren a trzeba było jechać na maks ryzyku - życie. Co ma powiedzieć taki Odermatt po tej tragedii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Mitek napisał: Scheib odpadła w bardzo podobny sposób. Ta zdecydowanie uciekał teren a trzeba było jechać na maks ryzyku - życie. Co ma powiedzieć taki Odermatt po tej tragedii. Obydwie wyłożyły się na najbardziej stromym odcinku za przełamaniem. Ten odcinek jest naprawdę bardzo stromy , choć czasem trochę modyfikują pod zawody. Dwa razy oglądałem zawody w Spindlu ,raz nawet z trasy. Również zjeżdżałem kilka dni po. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, grimson napisał: Maryna 6 po 1 przejeździe w Szpindlu, w drugim nie kończy przejazdu 😞 Grismon, to już wiesz gdzie za tydzień jechać bić swoje rekordy prędkości 😀 tylko jak puścisz się na krechę z góry i z tą prędkością wjedziesz na przełamanie na najbardziej stromą część,to podejmiesz w kosmos. Proponuję wcześniej zadzwonić po pogotowie 😁 Zejdź z oślich łączek. Edytowane 1 godzinę temu przez Edwin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Edwin napisał: Obydwie wyłożyły się na najbardziej stromym odcinku za przełamaniem. Ten odcinek jest naprawdę bardzo stromy , choć czasem trochę modyfikują pod zawody. Dwa razy oglądałem zawody w Spindlu ,raz nawet z trasy. Również zjeżdżałem kilka dni po. Wywaliły się nie na najbardziej stromym. Tuż przed. Na tym 1 przełamaniu tuż za tym jak zaczyna się orczyk. Fantastyczne zawody. Fajnie się ogląda jak zna się stok jak własną kieszeń. Tym razem nie pojechałem obejrzeć na żywo. Za tydzień wyjazd na ferie trzeba zbierać kasę. maryna fajnie że się rzuciła a szkoda bo pewnie byłoby 6-7. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Edwin napisał: Grismon, to już wiesz gdzie za tydzień jechać bić swoje rekordy prędkości 😀 tylko jak puścisz się na krechę z góry i z tą prędkością wjedziesz na przełamanie na najbardziej stromą część,to podejmiesz w kosmos. Proponuję wcześniej zadzwonić po pogotowie 😁 Zejdź z oślich łączek. I słusznie, na razie mam strzały andrenaliny na Puchatku w Szklarskiej. Trzeba wziąć się w garść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu (edytowane) 32 minuty temu, mlesik napisał: Wywaliły się nie na najbardziej stromym. Tuż przed. Na tym 1 przełamaniu tuż za tym jak zaczyna się orczyk. Fantastyczne zawody. Fajnie się ogląda jak zna się stok jak własną kieszeń. Tym razem nie pojechałem obejrzeć na żywo. Za tydzień wyjazd na ferie trzeba zbierać kasę. maryna fajnie że się rzuciła a szkoda bo pewnie byłoby 6-7. Masz rację,to było pierwsze przełamanie,ciekawe,czy trochę wyprostowali trasę na zawody,bo kilka lat temu jak byłem,to trochę złagodzili wjazd na ściankę. W TV to wszystko płaskie się wydaje😁 pozdro Jak znam życie mogliśmy kilka lat wstecz nawet nieświadomie spotkać się na stoku ,bo dwa lata miałem sezonowke goopass i byłem prawie co weekend i często w tyg. Do Spindlu mam najdalej jeśli chodzi o Czechy 112 km, ale i ponad 2 h się jedzie,ale warto. Mój ulubiony, zwłaszcza w tyg . Edytowane 34 minuty temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi