grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu Wystartował SG. Na razie pierwszą zawodniczka na poprawionym wcześniej najeździe przeleciała w powietrzu 40m. Narciarza testującego wcześniej trasę mocno wyrzuciło w lewo w czasie skoku, lądował blisko siatek. Będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu Królowa start: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Vonn pojechała mądrze - na pół gwizdka i spokojnie. Myślałem że przesadzi. Wygra Shiffrin;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Cześć Dzięki za info, o Brignone to wiedziałem ale Suter - myślałem, ze skończyła. Na Ciebie zawsze można liczyć. Na Schiffrin nie postawiłbym grosza ale... zobaczymy. Na Robinson tez bym nie postawił. 🙂Stawiałem, że Vonn będzie miała sekundę starty po grubym błędzie a tu znakomicie było. Pozdro SL nie oglądałem - wróciliśmy do domu o 5.00, ale co się wytańczyliśmy... 🙂 POzdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, mlesik napisał: Vonn pojechała mądrze - na pół gwizdka i spokojnie. Myślałem że przesadzi. Wygra Shiffrin;) No to przegrałeś sporo. 🙂 Czy postawiłbyś takie wyniki...?? No, jak się tak zastanowić to Robinson nie jest takim wielkim zaskoczeniem biorąc pod uwagę wyniki w tym sezonie ale Francuzki?? Jeszcze o Goggii, zdecydowanie stara się zmienić charakter jazdy. A jak wygląda trasa na IO? Bo może to jest jakaś koncepcja? Ale co tam się działo na tym slalomie, chyba ze dwudziestu wypadło. Jakieś ustawienie było podchwytliwe czy co? Pozdro Edytowane 6 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 35 minut temu, Mitek napisał: No to przegrałeś sporo. 🙂 Ale co tam się działo na tym slalomie, chyba ze dwudziestu wypadło. Jakieś ustawienie było podchwytliwe czy co? Pozdro Robinson pięknie i jest w niezłym gazie. Techniczny sg i dała radę. Myślę jednak że to wyjątek. Shiffrin jechała na 15 - widać jeszcze jest daleko z odwagą po dzwonach w poprzednich sezonach. sl 1 przejazd trudna góra trudne ustawienie szczególnie na dole. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, mlesik napisał: Robinson pięknie i jest w niezłym gazie. Techniczny sg i dała radę. Myślę jednak że to wyjątek. Shiffrin jechała na 15 - widać jeszcze jest daleko z odwagą po dzwonach w poprzednich sezonach. sl 1 przejazd trudna góra trudne ustawienie szczególnie na dole. Cześć W kwestii powrotu do pełnej formy Shiffrin w konkurencjach szybszych (niż SL) to chyba jest dłuższy proces. Moim zdaniem ona w tym sezonie postawiła na SL bo chce zdobyć złoto na IO. Po Chinach, które były katastrofą mogła przyjąć taka optykę. Tylko, że IO to zawsze trochę loteria. Poza tym to jeszcze dwa miesiące z okładem i bardzo wiele może się zmienić. Trzeba jeździć z głową jak jest się faworytem, żeby się nie skasować wcześniej na jakiś gównianych zawodach. Taka prawda. Po Robinson widać tak nieprawdopodobną siłę, ze jest to aż przerażające. Jak czołg - niesamowite. Zobacz, ze ona nie zmodyfikowała swojego stylu tylko doprowadziła go do perfekcji. Poszła jeszcze dalej z siłą i wydaje się, że to daje jej niesamowitą pewność. Swoją drogą dlaczego nie startowała w DH. Może ze względów wspomnianych wcześniej... Hmm. SL obejrzę ale bez głosu po domańskiego już nie mogę słuchać. To taki narciarski Babiarz, spojrzenie na dyscyplinę przedpotopowe, wspomnienia zamiast komentarza, ciągłe mylenie faktów i brak orientacji... żałosne. Pozdro Edytowane 6 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć W kwestii powrotu do pełnej formy Shiffrin w konkurencjach szybszych (niż SL) to chyba jest dłuższy proces. Moim zdaniem ona w tym sezonie postawiła na SL bo chce zdobyć złoto na IO. Po Chinach, które były katastrofą mogła przyjąć taka optykę. Tylko, że IO to zawsze trochę loteria. Poza tym to jeszcze dwa miesiące z okładem i bardzo wiele może się zmienić. Trzeba jeździć z głową jak jest się faworytem, żeby się nie skasować wcześniej na jakiś gównianych zawodach. Taka prawda. Po Robinson widać tak nieprawdopodobną siłę, ze jest to aż przerażające. Jak czołg - niesamowite. Zobacz, ze ona nie zmodyfikowała swojego stylu tylko doprowadziła go do perfekcji. Poszła jeszcze dalej z siłą i wydaje się, że to daje jej niesamowitą pewność. Swoją drogą dlaczego nie startowała w DH. Może ze względów wspomnianych wcześniej... Hmm. SL obejrzę ale bez głosu po domańskiego już nie mogę słuchać. To taki narciarski Babiarz, spojrzenie na dyscyplinę przedpotopowe, wspomnienia zamiast komentarza, ciągłe mylenie faktów i brak orientacji... żałosne. Pozdro Zgadzam się w 100 procentach co do Shiffrin. Na pewno celuje głównie w Sl ale gs i sg też wrócą przed IO. Uważa na kontuzje ale wspomnisz moje słowa. Będą 3 medale. Robinson ma moc. Zawsze wylatywała na górnej narcie teraz pewnie stoi a styl miała zawsze świetny. Ja o dziwo Domańskiego wolę mimo jego błędów i nie ogarnięcia on i tak najlepiej czyta przejazd jak kro jedzie. Faktycznie dziś słabo mu szło ale Szczęsnego nie przebił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Nie no stary jak komentują Szafrański i/lub Krzyżyńska to jest inny poziom. To narciarze, zawodnicy a nie bajarze, Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi