grimson Napisano 26 Października Autor Udostępnij Napisano 26 Października Idzie teraz GS panów. Z nr 62 startuje Piotr Habdas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Października Udostępnij Napisano 26 Października w Sölden zadyma a Odermatt w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Października Udostępnij Napisano 26 Października Habdas nie wystartuje bo odniósł kontuzje na treningu czyli... trochę jak zwykle. Odermatt raczej nie jest w formie skoro na płaskim mu kładą wszyscy równo. Bardzo cieszy dobra jazda Marco Scharza. Znakomity technicznie i delikatnie jeżdżący z dużym czuciem śniegu zawodnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Października Udostępnij Napisano 26 Października 4 godziny temu, Mitek napisał: Odermatt raczej nie jest w formie skoro na płaskim mu kładą wszyscy równo. i tak wygrywa a że słabiej na płaskim to u Szwajcarów zrozumiałe bo góry mają strome a nie płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Października Udostępnij Napisano 26 Października (edytowane) Ja bym powiedział, że jest w normie - to nie były idealne przejazdy ale ta jego znakomita elastyczność i czucie... Natomiast jazda Schwarza, tak doświadczonego ostatnio kontuzjami może imponować. Pomimo dość niesprawiedliwych warunków jednak najlepsi z papierów nie zawiedli. Edytowane 26 Października przez Mitek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Shiffrin tradycyjny pokaz jak się jeździ na nartach w 1 przejeździe. Poezja… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ale te różnice to jest jakaś przepaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 13 minut temu, Mitek napisał: Ale te różnice to jest jakaś przepaść... Nie ma Vhlovej to nie ma konkurencji. Miałem też wrażenie że nie jechała na pełen ogien… no nic drugiego nie obejrzę trzeba dzieciakowi kupić buty narciarskie bo znów urosło… Edytowane 1 godzinę temu przez mlesik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, mlesik napisał: Nie ma Vhlovej to nie ma konkurencji. Miałem też wrażenie że nie jechała na pełen ogien… no nic drugiego nie obejrzę trzeba dzieciakowi kupić buty narciarskie bo znów urosło… a ja dzisiaj startuję w Pucharze Salzburskiego Kraju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi