.Beata. Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cześć, zapomniałam jak się zaczyna nowy wątek i zapodałam falstart… przepraszam A więc: Moi Drodzy - już czas, już czas, już czas… czas ustalić komu i kiedy pasuje się zlecieć, a obiło mi się o oczy, że niektórzy mają już wstępne rezerwacje, no i zimy mamy takie jakie mamy - znaczy będzie trudniej coś ustalić . Miejsce pozostaje chyba bez zmian, Halka w Zwardoniu? Wklejam też terminarz ferii, może to trochę pomoże.. Generalnie termin jest mi obojętny. ps. @PaVic @Lexi już się cieszę na Waszą pokutę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, .Beata. napisał: ps. @PaVic @Lexi już się cieszę na Waszą pokutę ..znowu kajdanki i pejczyk czy zabawy na śniegu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu no ba… Marek, z Tobą wszystko 😉 Rzucam pierwszy termin, zeszłoroczny jakże udany 9-10-11.01.2026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi