.Beata. Napisano Poniedziałek o 18:51 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:51 Cześć, zapomniałam jak się zaczyna nowy wątek i zapodałam falstart… przepraszam A więc: Moi Drodzy - już czas, już czas, już czas… czas ustalić komu i kiedy pasuje się zlecieć, a obiło mi się o oczy, że niektórzy mają już wstępne rezerwacje, no i zimy mamy takie jakie mamy - znaczy będzie trudniej coś ustalić . Miejsce pozostaje chyba bez zmian, Halka w Zwardoniu? Wklejam też terminarz ferii, może to trochę pomoże.. Generalnie termin jest mi obojętny. ps. @PaVic @Lexi już się cieszę na Waszą pokutę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 19:43 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:43 51 minut temu, .Beata. napisał: ps. @PaVic @Lexi już się cieszę na Waszą pokutę ..znowu kajdanki i pejczyk czy zabawy na śniegu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Poniedziałek o 20:50 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:50 no ba… Marek, z Tobą wszystko 😉 Rzucam pierwszy termin, zeszłoroczny jakże udany 9-10-11.01.2026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Wtorek o 00:49 Udostępnij Napisano Wtorek o 00:49 3 godziny temu, .Beata. napisał: no ba… Marek, z Tobą wszystko 😉 Rzucam pierwszy termin, zeszłoroczny jakże udany 9-10-11.01.2026 Ja ,Piter i Marcos w tym terminie będziemy w Francji 😕 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 05:32 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 05:32 4 godziny temu, Mikoski napisał: Ja ,Piter i Marcos w tym terminie będziemy w Francji 😕 to była prowokacja 😁 mam wypisać wszystkie weekendy? napiszcie który/które Wam pasują, poproszę 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć Zmobilizujcie się proszę. Może ankieta pomoże… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Dostosujemy się jak zwykle. Konkretna deklaracja w naszym wypadku jest w tym momencie niemożliwa. Za daleki zakres czasu Beatko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 54 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 54 minuty temu 33 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Dostosujemy się jak zwykle. Konkretna deklaracja w naszym wypadku jest w tym momencie niemożliwa. Za daleki zakres czasu Beatko. Pozdro Wiem wiem Mitku. Pozdrów Rybelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi