AdrianW Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Cześć. Teresko jest planowane. Dzisiaj w tym temacie rozmawiałem. 2 wyjazdy , chyba pierwsza i druga połowa grudnia. Jak coś to my jedziemy 1 połową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: Cześć. Teresko jest planowane. Dzisiaj w tym temacie rozmawiałem. 2 wyjazdy , chyba pierwsza i druga połowa grudnia. Jak coś to my jedziemy 1 połową. Mnie by interesował raczej termin przedświąteczny 12-19 grudnia (do 11-tego mam akurat zobowiązania zawodowe). Tak czy inaczej - jakbyś coś wiedział, to proszę o info, może skorzystamy tym razem żeby zmienić lokalizację, a i może podnieść swoje marne umiejętności 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Dawaj z nami🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu No szkoda 🫤 5-12 i 12-19 . Na tą drugą datę ostatnie miejsca. Dzwoń na nr z 1 posta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Niestety 5-12 odpada. Będę dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, AdrianW napisał: Dawaj z nami🙂 Jedziecie? już wiem, doczytałam 😄 Edytowane 14 godzin temu przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 13 minut temu, .Beata. napisał: Jedziecie? już wiem, doczytałam 😄 Jedziesz?😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, zając napisał: Mnie by interesował raczej termin przedświąteczny 12-19 grudnia (do 11-tego mam akurat zobowiązania zawodowe). Tak czy inaczej - jakbyś coś wiedział, to proszę o info, może skorzystamy tym razem żeby zmienić lokalizację, a i może podnieść swoje marne umiejętności 🙂 Jak podnieść umiejętności to 5-12 zdecydowanie 😄 Nie da się tych zobowiązań jakoś zamienić/przesunąć?🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Teraz, AdrianW napisał: Jedziesz?😁 Hehe, czekam na konkrety od Tadzia. Teoretycznie druga połowa listopada. Ale... ale jako wyjście awaryjne to czemu nie, to decyzja na super last minute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, .Beata. napisał: Hehe, czekam na konkrety od Tadzia. Teoretycznie druga połowa listopada. Ale... ale jako wyjście awaryjne to czemu nie, to decyzja na super last minute Tak tylko podejrzewam, że na last minute to już będzie wszystko zajęte 🫤 Jak coś to będę kombinował mały wypad w okolicach 10 stycznia na Chopok, pewnie 4dniowy, Adam chętny. Ale to też jeszcze nic pewnego bo ceny zakwaterowania podskoczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 25 minut temu, AdrianW napisał: Tak tylko podejrzewam, że na last minute to już będzie wszystko zajęte 🫤 Jak coś to będę kombinował mały wypad w okolicach 10 stycznia na Chopok, pewnie 4dniowy, Adam chętny. Ale to też jeszcze nic pewnego bo ceny zakwaterowania podskoczyły. Się zobaczy, się ogarnie 😉 ale skoro już są tak zaawansowane plany i kurczące się ilości wolnych miejsc, to może już czas na ogarnianie zlotu, zwłaszcza, że nie wiadomo jaką porę roku teraz mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, AdrianW napisał: Jak podnieść umiejętności to 5-12 zdecydowanie 😄 Nie da się tych zobowiązań jakoś zamienić/przesunąć?🙂 Hmm, raczej się nie da. No nic, sprawdzę co i jak z Livigno i jak nie pyknie to tradycyjnie pojedziemy na freeski do VdS (oby nic nie wyskoczyło w ostatnim momencie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: Się zobaczy, się ogarnie 😉 ale skoro już są tak zaawansowane plany i kurczące się ilości wolnych miejsc, to może już czas na ogarnianie zlotu, zwłaszcza, że nie wiadomo jaką porę roku teraz mamy Ale w Zwardoniu chyba nie ma problemu z noclegiem? Pamiętam jak byliśmy w lutym i nocowaliśmy w Lalikach to OW Wierchy mieliśmy cały do dyspozycji tylko dla nas dwojga🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 55 minut temu, AdrianW napisał: Ale w Zwardoniu chyba nie ma problemu z noclegiem? Pamiętam jak byliśmy w lutym i nocowaliśmy w Lalikach to OW Wierchy mieliśmy cały do dyspozycji tylko dla nas dwojga🙂 Laliki??? No proszę Cię… okupujemy centrum Zwardonia! Do Lewiatana w klapkach idziesz, na stację kolejową też np odprowadzić kolegę albo coś, a jak się uprzesz to i na stok możesz. To nie są łatwe sprawy mój drogi … 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Spokojnie, Beata Ty tu rządzisz😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi