mlesik Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Coś mało ludzi było;))) 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 25 minut temu, mlesik napisał: Coś mało ludzi było;))) Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia (edytowane) 45 minut temu, mlesik napisał: Coś mało ludzi było;))) Pewnie skibusów zapomnieli wypuścić, tak jak to miało miejsce przez większość ubiegłego sezonu. Standardy dojazdu zbliżone do transportu bydła do rzeźni. Dwa razy jechaliśmy wraz z kolegami, stojąc przez 45 minut na jednej nodze, w autobusie na 50 osób było ze 150. Trzeciego razu nie było i już więcej nie będzie. Edytowane 14 Kwietnia przez tomkly 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie40 Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 12 godzin temu, tomkly napisał: Pewnie skibusów zapomnieli wypuścić, tak jak to miało miejsce przez większość ubiegłego sezonu. Standardy dojazdu zbliżone do transportu bydła do rzeźni. Dwa razy jechaliśmy wraz z kolegami, stojąc przez 45 minut na jednej nodze, w autobusie na 50 osób było ze 150. Trzeciego razu nie było i już więcej nie będzie. Mieliście niefart, swoją droga skąd start? Np z 2 lata temu, z Prutz spoko, miejsca siedzące, w miarę luźno. Dojazd czadowy, zakrętów co niemiara. A miejscówka super 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 23 minuty temu, artie40 napisał: Mieliście niefart, swoją droga skąd start? Np z 2 lata temu, z Prutz spoko, miejsca siedzące, w miarę luźno. Dojazd czadowy, zakrętów co niemiara. A miejscówka super 🙂 W tamtym sezonie jeździłem przez tydzień i zawsze z miejscówką ale problem w tym dojeździe widzę gdzie indziej -narty trzeba zostawiać z tyłu busa w tym koszu co po dojeździe na miejsce całe są w soli i syfie z drogi . A droga faktycznie zajebiaszcza po nartach można nawet w drzemkę pół godzinną uderzyć co też na plus 😂 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, artie40 napisał: Mieliście niefart, swoją droga skąd start? Np z 2 lata temu, z Prutz spoko, miejsca siedzące, w miarę luźno. Dojazd czadowy, zakrętów co niemiara. A miejscówka super 🙂 Wsiadamy na przystanku pod Gemeinde Kaunertal. Nie uśmiecha mi się biegać pół kilometra z nartami na plecach, żeby wsiąść trzy przystanki wcześniej. Chcą przyciągać turystów a oszczędzają na transporcie. Robimy im jako prowincjonalnej gminie w środku niczego gigantyczną przysługę wożąc co tydzień kilkadziesiąt osób (mieszkamy w Feichten). Czysty pieniądz, wystarczy tylko wysłać drugi autobus w godzinach rannych, żeby się komplet naszych ludzi zmieścił. Ale oni tkwią mentalnie w poprzedniej epoce, na nasze pretensje odpowiedzieli, że możemy sobie samochodami dojeżdżać. Tyle w temacie profesjonalizmu Gemeinde Kaunertal. Edytowane 15 Kwietnia przez tomkly 1 1 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie40 Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia No tak, to trochę słabo. Ale, że Kaunertal jest "pośrodku niczego" to akurat fajne 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 21 godzin temu, tomkly napisał: Pewnie skibusów zapomnieli wypuścić, tak jak to miało miejsce przez większość ubiegłego sezonu. Standardy dojazdu zbliżone do transportu bydła do rzeźni. Dwa razy jechaliśmy wraz z kolegami, stojąc przez 45 minut na jednej nodze, w autobusie na 50 osób było ze 150. Trzeciego razu nie było i już więcej nie będzie. Ja wprawdzie autem codziennie ale skibusem cały ntn codziennie i nie narzekali;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 6 godzin temu, artie40 napisał: No tak, to trochę słabo. Ale, że Kaunertal jest "pośrodku niczego" to akurat fajne 🙂 Kompletnie nie narzekałem że to jak piszesz pośrodku niczego. Fantastycznie przygotowane stoki i jak policzyłem to mój 15 raz tam na koniec sezonu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi