filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Jan napisał: i krzesło Hirli pod północną ścianą Matta Tam najbardziej pizdziało 🙂 ło matko jedyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, filok napisał: Tam najbardziej pizdziało 🙂 ło matko jedyna Faktycznie tylko raz wyjechałam i do domku temperatura spadała, wiatr telepał wagonami, zaczęło kurzyć takimi drobnymi lodowatymi igiełkami. Ratunek - zbawienne drzwi narciarni 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Jan napisał: Faktycznie tylko raz wyjechałam i do domku temperatura spadała, wiatr telepał wagonami, zaczęło kurzyć takimi drobnymi lodowatymi igiełkami. Ratunek - zbawienne drzwi narciarni Fajnie się masz 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, filok napisał: Fajnie się masz 🙂 Zobacz jaki luksusowy pokój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, Jan napisał: Zobacz jaki luksusowy pokój Zarąbisty !!! W podobnym mieszkałem w szkole szybowcowej w Wasserkuppe. Czuć klimat .Zresztą spanie jest mało ważne .Ważne jest piękno śmigania na deskach w klimatycznych miejscach 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 27 minut temu Udostępnij Napisano 27 minut temu (edytowane) 42 minuty temu, filok napisał: Zarąbisty !!! W podobnym mieszkałem w szkole szybowcowej w Wasserkuppe. Czuć klimat .Zresztą spanie jest mało ważne .Ważne jest piękno śmigania na deskach w klimatycznych miejscach 😄 Nie wiem czy wiesz ale zimą na Wasserkuppe działają cztery orczyki, bywałem tam częstym gościem jak był śnieg miałem tylko godzinę samochodem. Edytowane 25 minut temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu (edytowane) Nassfeld Edytowane teraz przez mikar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi