Harnaś Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 godzin temu, moruniek napisał: Na BF kupiłem żonie bardzo fajną kurtkę Fischera. Od ubiegłego roku szyje je dla nich VIST (jakość gwarantowana). Uwaga na rozmiarówkę (jest zaniżona, taka typowo włoska przypadłość, jak nosisz S zalecane M itp.). p.s. Jakby ktoś był zainteresowany mogę podesłać namiar na sklep gdzie są jeszcze w dobrej cenie. Piszcie na PW. a dlaczego priv - wstydzisz się gdzie kupiłeś? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu Godzinę temu, Harnaś napisał: a dlaczego priv - wstydzisz się gdzie kupiłeś? 😉 Cześć Akurat to dobrze rozumiem. Ja też jak cokolwiek udostępniam to na priv - zwłaszcza fajne miejscówki czy kontakty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi