Harnaś Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 godzin temu, moruniek napisał: Na BF kupiłem żonie bardzo fajną kurtkę Fischera. Od ubiegłego roku szyje je dla nich VIST (jakość gwarantowana). Uwaga na rozmiarówkę (jest zaniżona, taka typowo włoska przypadłość, jak nosisz S zalecane M itp.). p.s. Jakby ktoś był zainteresowany mogę podesłać namiar na sklep gdzie są jeszcze w dobrej cenie. Piszcie na PW. a dlaczego priv - wstydzisz się gdzie kupiłeś? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu Godzinę temu, Harnaś napisał: a dlaczego priv - wstydzisz się gdzie kupiłeś? 😉 Cześć Akurat to dobrze rozumiem. Ja też jak cokolwiek udostępniam to na priv - zwłaszcza fajne miejscówki czy kontakty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 37 minut temu Udostępnij Napisano 37 minut temu W dniu 7.03.2025 o 12:48, Jan napisał: Mammut Eiger Free Pro Nie zauważyłem wcześniej tego wpisu - tego Eigera gdzie za Frree dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 5 minut temu, Lexi napisał: Nie zauważyłem wcześniej tego wpisu - tego Eigera gdzie za Frree dają? u mnie w mieszkaniu na Boże Narodzenie Dzieciątko Jezus przyniosło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi