grimson Napisano Niedziela o 20:26 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 20:26 Zaczynamy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 22:47 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:47 2 godziny temu, grimson napisał: Zaczynamy: Economy Class to chyba niewłaściwe gate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 22:50 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 22:50 2 minuty temu, Jan napisał: Economy Class to chyba niewłaściwe gate Tak zwana klasa bydlęca też dla ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Poniedziałek o 15:31 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:31 Łatwo nie było. B789 odleciał nie o 22.15, a o 00.52 z racji późnego przylotu do Poznania, konieczności tankowania i przygotowania kabiny. Liczyłem na przelot ok 15 minut od startu w okolicach mojego domu, ale ze względu na start w kierunku pln-zach z Poznania, samolot poszedł na Wrocław, a dopiero stamtąd w kierunku na Katowice i dalej na południe. Po paru perypetiach meldunek w hotelu o godz 14 lokalnego czasu i dzida: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 08:14 Udostępnij Napisano Wtorek o 08:14 Julianów pozdrów! Fajnych wakacji życzę Ps. Co to za radarowa apka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 12:13 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 12:13 3 godziny temu, .Beata. napisał: Julianów pozdrów! Fajnych wakacji życzę Ps. Co to za radarowa apka? To jest foto z systemu rozrywki na pokładzie samolotu linii Neos. Probowalem nagrać tracka moim Sports Tracker ale nie byłem w stanie złapać sygnału GPS wewnątrz samolotu, z winy przyciemnianych elektrycznie szyb w B789. Wyszło tylko coś takiego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 12:39 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:39 20 minut temu, grimson napisał: To jest foto z systemu rozrywki na pokładzie samolotu linii Neos. Probowalem nagrać tracka moim Sports Tracker ale nie byłem w stanie złapać sygnału GPS wewnątrz samolotu, z winy przyciemnianych elektrycznie szyb w B789. Wyszło tylko coś takiego: Toś Ty pchał czy ciągnął ten samolot? 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 12:47 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 12:47 7 minut temu, .Beata. napisał: Toś Ty pchał czy ciągnął ten samolot? 😅 To jest automatyczne obliczenie wysiłku przez aplikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 12:50 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 12:50 Takie tam: 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 14:11 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:11 1 godzinę temu, grimson napisał: samolotu linii Neos. jakiś taki mały ten samolocik lecieliście bezpośrednio z Poznania czy z międzylądowaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 14:59 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 14:59 47 minut temu, Jan napisał: jakiś taki mały ten samolocik lecieliście bezpośrednio z Poznania czy z międzylądowaniem ? Lot non-stop. Boeing 789 Dreamliner, maszyna z jednym z największych zasięgów na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Wtorek o 16:49 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:49 4 godziny temu, grimson napisał: To jest foto z systemu rozrywki na pokładzie samolotu linii Neos. Probowalem nagrać tracka moim Sports Tracker ale nie byłem w stanie złapać sygnału GPS wewnątrz samolotu, z winy przyciemnianych elektrycznie szyb w B789. Wyszło tylko coś takiego: Trzeba było rękę z telefonem za okno wystawić, może wtedy by złapał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 20:41 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 20:41 3 godziny temu, brachol napisał: Trzeba było rękę z telefonem za okno wystawić, może wtedy by złapał... Cabin crew by zrobiło awanturę, odrzuciłem tę opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 14:56 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 14:56 Król Julian i inne takie: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 5 godzin temu, grimson napisał: Król Julian i inne takie: Szczerze zazdroszczę takiej wycieczki Długo zostajecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 10 godzin temu, Jan napisał: Szczerze zazdroszczę takiej wycieczki Długo zostajecie ? W poniedziałek rano powrot do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 11 godzin temu, Jan napisał: Szczerze zazdroszczę takiej wycieczki Długo zostajecie ? Co Cię powstrzymuje, żeby tam jechać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Parę nowych fotek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Gdzie pływają tymi łódkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, brachol napisał: Co Cię powstrzymuje, żeby tam jechać? Malaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, .Beata. napisał: Gdzie pływają tymi łódkami? Cześć zabiera turystów na rejs 6 godzin po okolicach, część to krypy rybackie. Cześć stoi na kotwicy i nie rusza się przez pare dni. Track GPS z wczoraj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Jan napisał: Malaria Trzeba zryć piguły i jest ok, poza tym komarów poza pora deszczowa mało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, grimson napisał: Cześć zabiera turystów na rejs 6 godzin po okolicach, część to krypy rybackie. Cześć stoi na kotwicy i nie rusza się przez pare dni. Track GPS z wczoraj: Znaczy wycieczki po wysepkach. Coś szczególnego na nich lub wokół jest? Np rafa? Albo endemiczne gatunki? Schodziliście na ląd? Pytam, bo jakoś nie brałam tego kierunku pod uwagę i w sumie nie wiem dlaczego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, grimson napisał: Trzeba zryć piguły i jest ok, poza tym komarów poza pora deszczowa mało: Właściwie to teraz tam zima jest, ciekaw jestem jakie temperatury panują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 minut temu Autor Udostępnij Napisano 16 minut temu 1 godzinę temu, .Beata. napisał: Znaczy wycieczki po wysepkach. Coś szczególnego na nich lub wokół jest? Np rafa? Albo endemiczne gatunki? Schodziliście na ląd? Pytam, bo jakoś nie brałam tego kierunku pod uwagę i w sumie nie wiem dlaczego. Jest całkiem spory wybór. Generalnie sam Madagaskar jest 2x większy od PL, całkiem sporo wysepek przy głównej wyspie. U nas dużo możliwości snorkelingu na rafach, są wyspy z lemurami żółwiami, wężami, gekonami itp, plus plantacje kakao czy wanilii. Generalnie na miejscu duża bieda, porównywalna z Egiptem. Ale ludzie serdeczni, dużo mówi po polsku, plus sporo porozumiewa się po angielsku/wlosku. Z drugiej strony całkiem duży poziom analfabetyzmu. Całość rekompensują widoki i przyroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi