Edwin Napisano Sobota o 22:59 Udostępnij Napisano Sobota o 22:59 (edytowane) To się pochwalę. Nowa zabawka na sezon. Takie tam full carbon ,12 kg Edytowane Sobota o 23:11 przez Edwin 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 14.03.2026 o 23:59, Edwin napisał: To się pochwalę. Nowa zabawka na sezon. Takie tam full carbon ,12 kg Doloz myk-myka i zmien mostek na krotki to moze bedzie sie dalo na nim jezdzic. Kiedy wbijasz na single? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Rozumiem, że projektanci Scott nie wiedzieli co robią projektując rower.. To nie jest składał ,mimo dłuższego mostka do osi koła jest i tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Edwin napisał: Rozumiem, że projektanci Scott nie wiedzieli co robią projektując rower.. Spiochu wie lepiej.. ukończył kurs. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) W starym bulls miałem krótki,ale dużo mniejszy kąt amortyzatorów. Ja singli nie potrzebuję,mam spod domu 7 km by wjechać w las i po górkach pojeździć,ale asfaltem też trzeba niemało km dymac,by gdzieś dojechać,bo roweru w aucie wozić nie będę. I tu trochę dłuższy się przydaje. Muszę zadzwonić do znajomego , który od lat jest pasjonatem i niejednokrotnie startował na tym rowerze w zawodach i powiedzieć, że się nie zna. Rower sprzedał tylko ze względu na to że na szosówce więcej jeździ ,oraz ściga się na torze. Edytowane 1 godzinę temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi