Edwin Napisano Sobota o 22:59 Udostępnij Napisano Sobota o 22:59 (edytowane) To się pochwalę. Nowa zabawka na sezon. Takie tam full carbon ,12 kg Edytowane Sobota o 23:11 przez Edwin 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 14.03.2026 o 23:59, Edwin napisał: To się pochwalę. Nowa zabawka na sezon. Takie tam full carbon ,12 kg Doloz myk-myka i zmien mostek na krotki to moze bedzie sie dalo na nim jezdzic. Kiedy wbijasz na single? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu Rozumiem, że projektanci Scott nie wiedzieli co robią projektując rower.. To nie jest składał ,mimo dłuższego mostka do osi koła jest i tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu 7 minut temu, Edwin napisał: Rozumiem, że projektanci Scott nie wiedzieli co robią projektując rower.. Spiochu wie lepiej.. ukończył kurs. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu W starym bulls miałem krótki,ale dużo mniejszy kąt amortyzatorów. Ja singli nie potrzebuję,mam spod domu 7 km by wjechać w las i po górkach pojeździć,ale asfaltem też trzeba niemało km dymac,by gdzieś dojechać,bo roweru w aucie wozić nie będę. I tu trochę dłuższy się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi