paw1 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Polm nic dodać niz ująć. Co z Gisin ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Polm nic dodać niz ująć. Co z Gisin ? Gisin dziś 11 w sg. Za to Goggia out. Tuż przed mistrzostwami masakra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... polm Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Gisin dziś 11 w sg. Za to Goggia out. Tuż przed mistrzostwami masakra. Czytam, że "Goggia przewróciła się na nartach, gdy opuszczała wraz z innymi zawodniczkami miejsce startu do niedzielnego supergiganta w Garmisch-Partenkirchen. Zawody z powodu gęstej mgły przełożono na poniedziałek. (http://www.tvn24.pl)" Czyli wywaliła się podczas normalnej jazdy. To naprawdę masakra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Nooo ale Petra dziś... bravo! Jeszcze trochę i zjazd wygra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paw1 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Lara tylko 20 punktów więcej niż Vlhova. Obie panie super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paw1 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Gogia jej super jazda z błyskiem szaleństwa niestety przekłada sie na szaleństwo również w takich okolicznościach. SZKODA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paw1 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Odermatt goni, goni ale chyba nie dogoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Kalendarz Mistrzostw:https://www.winterev...alpejskim-2021/ Z tego co widzę to ES już na wstępie daje dupy bo super gigant kobiety jest z powtórki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paw1 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Pogoda 2-0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Lara mistrzynią. Teraz panowie, Paris broni w Cortinie w SG mistrzostwa. Relacja ES. w skokach mistrzostwa paris najkrocej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Plywak Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. 180, ładnie ustał, szkoda, że nie zmieścił się w następną bramkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Dzisiaj na MŚ w Cortinie rozdano medale w kombinacji ,Maryna 12 niezły wynik. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Obejrzałem pierwszy przejazd z Liensberger i spokojnie zasnąłem a tu rewanż w drugim https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_1 a i tak super ósme miejsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
polm Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Gisin dziś 11 w sg. Za to Goggia out. Tuż przed mistrzostwami masakra. Czytam, że "Goggia przewróciła się na nartach, gdy opuszczała wraz z innymi zawodniczkami miejsce startu do niedzielnego supergiganta w Garmisch-Partenkirchen. Zawody z powodu gęstej mgły przełożono na poniedziałek. (http://www.tvn24.pl)" Czyli wywaliła się podczas normalnej jazdy. To naprawdę masakra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Nooo ale Petra dziś... bravo! Jeszcze trochę i zjazd wygra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paw1 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Lara tylko 20 punktów więcej niż Vlhova. Obie panie super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paw1 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Gogia jej super jazda z błyskiem szaleństwa niestety przekłada sie na szaleństwo również w takich okolicznościach. SZKODA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paw1 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Odermatt goni, goni ale chyba nie dogoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jasiek. Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Kalendarz Mistrzostw:https://www.winterev...alpejskim-2021/ Z tego co widzę to ES już na wstępie daje dupy bo super gigant kobiety jest z powtórki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... paw1 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Pogoda 2-0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Lara mistrzynią. Teraz panowie, Paris broni w Cortinie w SG mistrzostwa. Relacja ES. w skokach mistrzostwa paris najkrocej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Plywak Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. 180, ładnie ustał, szkoda, że nie zmieścił się w następną bramkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Dzisiaj na MŚ w Cortinie rozdano medale w kombinacji ,Maryna 12 niezły wynik. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Obejrzałem pierwszy przejazd z Liensberger i spokojnie zasnąłem a tu rewanż w drugim https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_1 a i tak super ósme miejsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Jasiek. Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Nooo ale Petra dziś... bravo! Jeszcze trochę i zjazd wygra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paw1 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Lara tylko 20 punktów więcej niż Vlhova. Obie panie super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paw1 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Gogia jej super jazda z błyskiem szaleństwa niestety przekłada sie na szaleństwo również w takich okolicznościach. SZKODA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paw1 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Odermatt goni, goni ale chyba nie dogoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiek. Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Kalendarz Mistrzostw:https://www.winterev...alpejskim-2021/ Z tego co widzę to ES już na wstępie daje dupy bo super gigant kobiety jest z powtórki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paw1 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Pogoda 2-0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Lara mistrzynią. Teraz panowie, Paris broni w Cortinie w SG mistrzostwa. Relacja ES. w skokach mistrzostwa paris najkrocej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted February 14, 2021 Author Share Posted February 14, 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plywak Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ciekawa ewolucja podczas dzisiejszego zjazdu na MŚ. 180, ładnie ustał, szkoda, że nie zmieścił się w następną bramkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Dzisiaj na MŚ w Cortinie rozdano medale w kombinacji ,Maryna 12 niezły wynik. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Maryna G.D. czwarty czas eliminacji w równoległym. Start konkurencji o 14.00, standardowo naprzemiennie z Panami. Vlhova za burtą. Schiffrin nie startowała. Jadą Panowie: http://live.fis-ski....0075.htm#/run-1 Pozdro Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Obejrzałem pierwszy przejazd z Liensberger i spokojnie zasnąłem a tu rewanż w drugim https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_1 a i tak super ósme miejsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mlesik Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Dziś jest największa szansa nawet na pudło. Trzeba się rzucić i mieć furę szczęścia:D Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Obejrzałem pierwszy przejazd z Liensberger i spokojnie zasnąłem a tu rewanż w drugim https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_1 a i tak super ósme miejsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Obejrzałem pierwszy przejazd z Liensberger i spokojnie zasnąłem a tu rewanż w drugim https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_1 a i tak super ósme miejsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Tradycyjnie slalom równoległy - jedna trasa szybsza od drugiej o ponad pół sekundy i wypatrzenie wyników. Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Bassino pierwsza. Liensberger druga. Zajrzyj do linka co go zapodalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia PS A już się zorientowałem jak z tym pierwszym miejscem - no to jest to przepis wyjątkowo niesprawiedliwy w takim razie. Czesć Czyli jednak moja interpretacja była poprawna. Mamy dwie pierwsze mistrzynie świata w równoległym. Wyjątkowa sytuacja i sprawiedliwe rozwiązanie. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21 × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Baltazar Gabka Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Trochę Ci się udzieliło, te kłody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21
Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Trochę Ci się udzieliło, te kłody ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlesik Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing Announcements SkiForum działa! Przeczytaj to ogłoszenie! Kliknij tutaj... All Activity Home Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy PŚ 20/21
Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć 12.15 start drużynówki. Co ciekawe... i przykre, nawet Belgowie wystawiają drużynę, choć tak naprawdę mają tylko tego Marchanta ale jeżdżą a my...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlesik Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cześć Ja wiem czy to był wypatrzony wynik... Raczej wypaczony ale nikogo bym nie winił. Po prostu brak szczęścia w losowaniu. Szczerze to zupełnie nie rozumiem tego przepisu o 0,50 w pierwszym przejeździe. Mam wrażenie, że jest to przepis pod TV, no bo przecież nie jest związany z bramką startową raczej... Trochę szkoda bo jechała zupełnie na równo a dla kobiet przejechanie tej dziury bez wyraźnej straty, było po prostu niemożliwe. Czy dobrze rozumiem, że Liensberger i Bassino zajęły pierwsze miejsce ex aequo??? Nie mogłem oglądać końcówki... Pozdrowienia Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
Mitek Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Mitek, Nie może być tak że masz 0,5 sek. przewagi mimo że zjeżdżasz z przewagą 0,6 sek. To bez sensu. Cześć Mlesik ale tak jest. W pierwszym przejeździe nawet jak goście wypadną to przystępują do drugiego ze stratą 0,5 i koniec. Możesz sprawdzić. Nie wiem z czego wynika ten przepis ale jest. W drugim mierzona jest już rzeczywista różnica. Sam się dziwiłem bo to bezsens. Pozdrowienia PS To jest zdanie skopiowane z Fis Rules for World Cup Parallel: The maximum penalty time after the first heat is: 0.5 second. Drużynówka idzie na normalnych zasadach bo tam jest suma czasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page 5 of 9 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts