star Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Gdzie z Szaflar? Planuję Lomnica lub Chopok. Szukam innych miejsc, w których nie byłem. Znam: Jurgów, Harenda, Kluszkowce, Białka, Bachledowa, Strbske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Długa Polana, Mosorny, Rusiński (ten sam karnet Tatry Super Ski). Rohace. MEANDER - karnet sezonowy 99 Euro (na park wodny też) - dziś koniec sprzedaży Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Gdzie z Szaflar? Planuję Lomnica lub Chopok. Szukam innych miejsc, w których nie byłem. Znam: Jurgów, Harenda, Kluszkowce, Białka, Bachledowa, Strbske. Jeśli pytasz o stan obecny,to prawie nigdzie,bo jest katastrofa śniegowa.Jeśli wybierzesz się w lepszych czasach,oprócz miejscowych,o których pisał Moruniek,w promieniu kilkudziesięciu kilometrów masz sporo niewielkich stacji po polskiej i słowackiej stronie,od Szczawnicy i Suchego, po Litmanovą, Certovicę,Vyzną Bocę.Raczej trasowe niż free,bo to domena Tatr Wysokich i Niskich,ale z dobrymi trasami i cenami... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 22, 2019 Author Share Posted December 22, 2019 Długa Polana, Mosorny, Rusiński (ten sam karnet Tatry Super Ski).Rohace. MEANDER - karnet sezonowy 99 Euro (na park wodny też) - dziś koniec sprzedażyMosorny - dobry pomysł. Dzięki. PS pozostałe już znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 22, 2019 Author Share Posted December 22, 2019 Jeśli pytasz o stan obecny,to prawie nigdzie,bo jest katastrofa śniegowa.Jeśli wybierzesz się w lepszych czasach,oprócz miejscowych,o których pisał Moruniek,w promieniu kilkudziesięciu kilometrów masz sporo niewielkich stacji po polskiej i słowackiej stronie,od Szczawnicy i Suchego, po Litmanovą, Certovicę,Vyzną Bocę.Raczej trasowe niż free,bo to domena Tatr Wysokich i Niskich,ale z dobrymi trasami i cenami... Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Przez starą znajomość i to,co widzę za oknem,sugeruję przejście na system dopasowania się do prognozy,a nie walki z naturą.Mój znajomy profesor fizyki z Wilna,gdy pytałem w czasie długich wspólnych podróży po swiecie,jak to robi,że tak długo nie ma go w robocie,odpowiedział: "A kto sprawdzi,nad czym pracuje profesor fizyki?"Ty jesteś od matematyki,ale to zblizona sytucja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 Przez starą znajomość i to,co widzę za oknem,sugeruję przejście na system dopasowania się do prognozy,a nie walki z naturą.Mój znajomy profesor fizyki z Wilna,gdy pytałem w czasie długich wspólnych podróży po swiecie,jak to robi,że tak długo nie ma go w robocie,odpowiedział: "A kto sprawdzi,nad czym pracuje profesor fizyki?"Ty jesteś od matematyki,ale to zblizona sytucja... Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Dzięki. Dobrze wiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 W Kotelnicy sypie, TVN pewno ogłupia tłumy;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 Białka gotowa:-) Obwodnica Częstochowy też. Lubień Naprawa do 70 dwukierunkowa S7 Google omija... jeszcze? Jechał ktoś może? https://gazetakrakow.../ar/c3-14668603 Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Białka gotowa:-) ??? od 3 tygodni jeździ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 ??? od 3 tygodni jeździ Niby tak. Ale ostatnio lski ubolewał nad stanem niby też jeżdżących Jurgowa i Kluszkowców. A tu elegancko, przynajmniej na kamerach;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Ciągle Google omija S7 na odcinku Lubień Naprawa a tymczasem piejom... https://tvn24bis.pl/...com,994725.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Lodz-Szaflary 7 godzin. 50km/h średnio. PS ale śniegu tyle, że w Tatrach trojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Z Szaflar najbliżej do Suche Ski. Kanapą i jedna trasa (czerwona nasniezaja) kończąca się ścianka. Fajna. Na pierwszy raz jak znalazł. Gadałem i jeździłem z Andrzejem z Krakowa, zjechał wczoraj z żoną z Kasprowego Goryczkowa zamknięta, ekstremalnie nieco. Narty Head GS RD takie mastery. Do 11 luz, potem wąskie gardło w postaci bramek. Dziewczyny z Mińska, jak ze Lwowa. Zacząłem jak skończyłem poprzedni sezon od banalnego upadku;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Ja w sumie też;-) Jutro Tatry, zobaczymy. Mieszkamy tuż przy termach, właśnie wychodzimy... Dodałbym smog, bo nie każdy jak nasi gospodarze zainwestowali w ogrzewanie termalne. Pozdrawiamy. PS dziś w Groniu msza, jest klimacik. Zenka nie trawimy. Do Zakopca nie trafimy. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Też byłem dzisiaj w Suchem, tyle co wróciłem, trening u Bartka Ptaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Jak jesteśmy przy tatrzańskich sprawach to ten gościu polecał yurte (ponoć mekka;-) oraz Przemysława Sobczyka, skitury, te sprawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 6 months later... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 PS bo chyba nie jestes tak złośliwy, aby wrzucić coś z grani Rys czy okolic? Chyba jednak jestem;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Chyba jednak jestem;) No to też zapytam fotką? Łapie się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 No to też zapytam fotką? Łapie się? Ledwo;) A wiec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Ledwo;) A wiec? Wysoka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Wysoka? Pudlo...Wysoka widac calkowicie;) Bardzo blisko ale prawidlowa odpowiedz to Ciezki szczyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Z Szaflar × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted December 22, 2019 Author Share Posted December 22, 2019 Długa Polana, Mosorny, Rusiński (ten sam karnet Tatry Super Ski).Rohace. MEANDER - karnet sezonowy 99 Euro (na park wodny też) - dziś koniec sprzedażyMosorny - dobry pomysł. Dzięki. PS pozostałe już znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 22, 2019 Author Share Posted December 22, 2019 Jeśli pytasz o stan obecny,to prawie nigdzie,bo jest katastrofa śniegowa.Jeśli wybierzesz się w lepszych czasach,oprócz miejscowych,o których pisał Moruniek,w promieniu kilkudziesięciu kilometrów masz sporo niewielkich stacji po polskiej i słowackiej stronie,od Szczawnicy i Suchego, po Litmanovą, Certovicę,Vyzną Bocę.Raczej trasowe niż free,bo to domena Tatr Wysokich i Niskich,ale z dobrymi trasami i cenami... Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Przez starą znajomość i to,co widzę za oknem,sugeruję przejście na system dopasowania się do prognozy,a nie walki z naturą.Mój znajomy profesor fizyki z Wilna,gdy pytałem w czasie długich wspólnych podróży po swiecie,jak to robi,że tak długo nie ma go w robocie,odpowiedział: "A kto sprawdzi,nad czym pracuje profesor fizyki?"Ty jesteś od matematyki,ale to zblizona sytucja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 Przez starą znajomość i to,co widzę za oknem,sugeruję przejście na system dopasowania się do prognozy,a nie walki z naturą.Mój znajomy profesor fizyki z Wilna,gdy pytałem w czasie długich wspólnych podróży po swiecie,jak to robi,że tak długo nie ma go w robocie,odpowiedział: "A kto sprawdzi,nad czym pracuje profesor fizyki?"Ty jesteś od matematyki,ale to zblizona sytucja... Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Dzięki. Dobrze wiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 W Kotelnicy sypie, TVN pewno ogłupia tłumy;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 Białka gotowa:-) Obwodnica Częstochowy też. Lubień Naprawa do 70 dwukierunkowa S7 Google omija... jeszcze? Jechał ktoś może? https://gazetakrakow.../ar/c3-14668603 Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Białka gotowa:-) ??? od 3 tygodni jeździ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 ??? od 3 tygodni jeździ Niby tak. Ale ostatnio lski ubolewał nad stanem niby też jeżdżących Jurgowa i Kluszkowców. A tu elegancko, przynajmniej na kamerach;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Ciągle Google omija S7 na odcinku Lubień Naprawa a tymczasem piejom... https://tvn24bis.pl/...com,994725.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Lodz-Szaflary 7 godzin. 50km/h średnio. PS ale śniegu tyle, że w Tatrach trojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Z Szaflar najbliżej do Suche Ski. Kanapą i jedna trasa (czerwona nasniezaja) kończąca się ścianka. Fajna. Na pierwszy raz jak znalazł. Gadałem i jeździłem z Andrzejem z Krakowa, zjechał wczoraj z żoną z Kasprowego Goryczkowa zamknięta, ekstremalnie nieco. Narty Head GS RD takie mastery. Do 11 luz, potem wąskie gardło w postaci bramek. Dziewczyny z Mińska, jak ze Lwowa. Zacząłem jak skończyłem poprzedni sezon od banalnego upadku;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Ja w sumie też;-) Jutro Tatry, zobaczymy. Mieszkamy tuż przy termach, właśnie wychodzimy... Dodałbym smog, bo nie każdy jak nasi gospodarze zainwestowali w ogrzewanie termalne. Pozdrawiamy. PS dziś w Groniu msza, jest klimacik. Zenka nie trawimy. Do Zakopca nie trafimy. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Też byłem dzisiaj w Suchem, tyle co wróciłem, trening u Bartka Ptaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Jak jesteśmy przy tatrzańskich sprawach to ten gościu polecał yurte (ponoć mekka;-) oraz Przemysława Sobczyka, skitury, te sprawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 6 months later... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 PS bo chyba nie jestes tak złośliwy, aby wrzucić coś z grani Rys czy okolic? Chyba jednak jestem;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Chyba jednak jestem;) No to też zapytam fotką? Łapie się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 No to też zapytam fotką? Łapie się? Ledwo;) A wiec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Ledwo;) A wiec? Wysoka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Wysoka? Pudlo...Wysoka widac calkowicie;) Bardzo blisko ale prawidlowa odpowiedz to Ciezki szczyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Gdzie na narty? Gdzie na narty? Z Szaflar
star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 Przez starą znajomość i to,co widzę za oknem,sugeruję przejście na system dopasowania się do prognozy,a nie walki z naturą.Mój znajomy profesor fizyki z Wilna,gdy pytałem w czasie długich wspólnych podróży po swiecie,jak to robi,że tak długo nie ma go w robocie,odpowiedział: "A kto sprawdzi,nad czym pracuje profesor fizyki?"Ty jesteś od matematyki,ale to zblizona sytucja... Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Dzięki. Dobrze wiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 W Kotelnicy sypie, TVN pewno ogłupia tłumy;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 Białka gotowa:-) Obwodnica Częstochowy też. Lubień Naprawa do 70 dwukierunkowa S7 Google omija... jeszcze? Jechał ktoś może? https://gazetakrakow.../ar/c3-14668603 Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Baltazar Gabka Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Białka gotowa:-) ??? od 3 tygodni jeździ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 ??? od 3 tygodni jeździ Niby tak. Ale ostatnio lski ubolewał nad stanem niby też jeżdżących Jurgowa i Kluszkowców. A tu elegancko, przynajmniej na kamerach;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Ciągle Google omija S7 na odcinku Lubień Naprawa a tymczasem piejom... https://tvn24bis.pl/...com,994725.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Lodz-Szaflary 7 godzin. 50km/h średnio. PS ale śniegu tyle, że w Tatrach trojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Z Szaflar najbliżej do Suche Ski. Kanapą i jedna trasa (czerwona nasniezaja) kończąca się ścianka. Fajna. Na pierwszy raz jak znalazł. Gadałem i jeździłem z Andrzejem z Krakowa, zjechał wczoraj z żoną z Kasprowego Goryczkowa zamknięta, ekstremalnie nieco. Narty Head GS RD takie mastery. Do 11 luz, potem wąskie gardło w postaci bramek. Dziewczyny z Mińska, jak ze Lwowa. Zacząłem jak skończyłem poprzedni sezon od banalnego upadku;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Ja w sumie też;-) Jutro Tatry, zobaczymy. Mieszkamy tuż przy termach, właśnie wychodzimy... Dodałbym smog, bo nie każdy jak nasi gospodarze zainwestowali w ogrzewanie termalne. Pozdrawiamy. PS dziś w Groniu msza, jest klimacik. Zenka nie trawimy. Do Zakopca nie trafimy. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Też byłem dzisiaj w Suchem, tyle co wróciłem, trening u Bartka Ptaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Jak jesteśmy przy tatrzańskich sprawach to ten gościu polecał yurte (ponoć mekka;-) oraz Przemysława Sobczyka, skitury, te sprawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 6 months later... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 PS bo chyba nie jestes tak złośliwy, aby wrzucić coś z grani Rys czy okolic? Chyba jednak jestem;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Chyba jednak jestem;) No to też zapytam fotką? Łapie się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 No to też zapytam fotką? Łapie się? Ledwo;) A wiec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Ledwo;) A wiec? Wysoka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Wysoka? Pudlo...Wysoka widac calkowicie;) Bardzo blisko ale prawidlowa odpowiedz to Ciezki szczyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Dzięki. Dobrze wiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 23, 2019 Author Share Posted December 23, 2019 W Kotelnicy sypie, TVN pewno ogłupia tłumy;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 Białka gotowa:-) Obwodnica Częstochowy też. Lubień Naprawa do 70 dwukierunkowa S7 Google omija... jeszcze? Jechał ktoś może? https://gazetakrakow.../ar/c3-14668603 Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazar Gabka Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Białka gotowa:-) ??? od 3 tygodni jeździ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 ??? od 3 tygodni jeździ Niby tak. Ale ostatnio lski ubolewał nad stanem niby też jeżdżących Jurgowa i Kluszkowców. A tu elegancko, przynajmniej na kamerach;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Ciągle Google omija S7 na odcinku Lubień Naprawa a tymczasem piejom... https://tvn24bis.pl/...com,994725.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Lodz-Szaflary 7 godzin. 50km/h średnio. PS ale śniegu tyle, że w Tatrach trojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Z Szaflar najbliżej do Suche Ski. Kanapą i jedna trasa (czerwona nasniezaja) kończąca się ścianka. Fajna. Na pierwszy raz jak znalazł. Gadałem i jeździłem z Andrzejem z Krakowa, zjechał wczoraj z żoną z Kasprowego Goryczkowa zamknięta, ekstremalnie nieco. Narty Head GS RD takie mastery. Do 11 luz, potem wąskie gardło w postaci bramek. Dziewczyny z Mińska, jak ze Lwowa. Zacząłem jak skończyłem poprzedni sezon od banalnego upadku;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Ja w sumie też;-) Jutro Tatry, zobaczymy. Mieszkamy tuż przy termach, właśnie wychodzimy... Dodałbym smog, bo nie każdy jak nasi gospodarze zainwestowali w ogrzewanie termalne. Pozdrawiamy. PS dziś w Groniu msza, jest klimacik. Zenka nie trawimy. Do Zakopca nie trafimy. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... labas Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Też byłem dzisiaj w Suchem, tyle co wróciłem, trening u Bartka Ptaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Jak jesteśmy przy tatrzańskich sprawach to ten gościu polecał yurte (ponoć mekka;-) oraz Przemysława Sobczyka, skitury, te sprawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 6 months later... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 PS bo chyba nie jestes tak złośliwy, aby wrzucić coś z grani Rys czy okolic? Chyba jednak jestem;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Chyba jednak jestem;) No to też zapytam fotką? Łapie się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 No to też zapytam fotką? Łapie się? Ledwo;) A wiec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Ledwo;) A wiec? Wysoka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Wysoka? Pudlo...Wysoka widac calkowicie;) Bardzo blisko ale prawidlowa odpowiedz to Ciezki szczyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 Next Page 1 of 2 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
star Posted December 26, 2019 Author Share Posted December 26, 2019 ??? od 3 tygodni jeździ Niby tak. Ale ostatnio lski ubolewał nad stanem niby też jeżdżących Jurgowa i Kluszkowców. A tu elegancko, przynajmniej na kamerach;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Ciągle Google omija S7 na odcinku Lubień Naprawa a tymczasem piejom... https://tvn24bis.pl/...com,994725.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Lodz-Szaflary 7 godzin. 50km/h średnio. PS ale śniegu tyle, że w Tatrach trojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Z Szaflar najbliżej do Suche Ski. Kanapą i jedna trasa (czerwona nasniezaja) kończąca się ścianka. Fajna. Na pierwszy raz jak znalazł. Gadałem i jeździłem z Andrzejem z Krakowa, zjechał wczoraj z żoną z Kasprowego Goryczkowa zamknięta, ekstremalnie nieco. Narty Head GS RD takie mastery. Do 11 luz, potem wąskie gardło w postaci bramek. Dziewczyny z Mińska, jak ze Lwowa. Zacząłem jak skończyłem poprzedni sezon od banalnego upadku;-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Ja w sumie też;-) Jutro Tatry, zobaczymy. Mieszkamy tuż przy termach, właśnie wychodzimy... Dodałbym smog, bo nie każdy jak nasi gospodarze zainwestowali w ogrzewanie termalne. Pozdrawiamy. PS dziś w Groniu msza, jest klimacik. Zenka nie trawimy. Do Zakopca nie trafimy. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Też byłem dzisiaj w Suchem, tyle co wróciłem, trening u Bartka Ptaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted December 29, 2019 Author Share Posted December 29, 2019 Jak jesteśmy przy tatrzańskich sprawach to ten gościu polecał yurte (ponoć mekka;-) oraz Przemysława Sobczyka, skitury, te sprawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 PS bo chyba nie jestes tak złośliwy, aby wrzucić coś z grani Rys czy okolic? Chyba jednak jestem;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Chyba jednak jestem;) No to też zapytam fotką? Łapie się? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 No to też zapytam fotką? Łapie się? Ledwo;) A wiec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Ledwo;) A wiec? Wysoka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekMa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Wysoka? Pudlo...Wysoka widac calkowicie;) Bardzo blisko ale prawidlowa odpowiedz to Ciezki szczyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts