Estka Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Pamiętam, że na forum parę osób skarżyło się na otarcia, jakie zrobiły im buty narciarskie na nogach. Nie wiem, czy to jest nowość, ale wyskoczyła mi ostatnio reklama takiego "cuda": https://www.sidas.co...-protector.html Sprawdziłam, że u nas można je kupić jako "plastry ochronne na golenie" i kosztują ok. 100 zł. Może to info komuś się przyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco79 Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Podpaska też się nadaje a jest tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Są skarpetki https://www.sidas.co...ective-gel.html jak kogoś nie stać na dietetyka... personalnego rzecz jasna;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 24 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Ja generalnie rzecz biorąc jestem zdania, że Tylko, że tu nikogo nie interesuje Twoje zdanie, ani to, co chcesz nam, jako spamer, zaproponować... Ps. Widziałeś kiedyś narty z bliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Osobiście jeżdżę z takimi żelami, ale chyba produkcji Intersport, dużo prostsze prostokąty, żaden wypas, cena też bardziej przyjazna. Mi ratują tyłek, to znaczy golenie. Bez tego pęcherze po jednym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... TomeC Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Przyczyn powstawania otarć, pęcherzy może być wiele (źle dobrane buty, za duże skarpety, cechy anatomii itd.), ale głównym sprawcą jest siła tarcia. Jednym ze sprawdzonych sposobów na odsunięcie tarcia od skóry (stworzenie swego rodzaju bufora) są taśmy fizjoterapeutyczne. W rodzinie stosowane od lat szczególnie przy nowych butach. Od żeli odeszliśmy, bo skóra nie oddychała i przez 7-8 godzin na stoku można było sobie zrobić większą krzywdę. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 OMG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 u mnie ten problem zniknął, w momencie gdy kupiłem buty z żelowymi językami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Chertan Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Osobiście jeżdżę z takimi żelami, ale chyba produkcji Intersport, dużo prostsze prostokąty, żaden wypas, cena też bardziej przyjazna. Mi ratują tyłek, to znaczy golenie. Bez tego pęcherze po jednym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomeC Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Przyczyn powstawania otarć, pęcherzy może być wiele (źle dobrane buty, za duże skarpety, cechy anatomii itd.), ale głównym sprawcą jest siła tarcia. Jednym ze sprawdzonych sposobów na odsunięcie tarcia od skóry (stworzenie swego rodzaju bufora) są taśmy fizjoterapeutyczne. W rodzinie stosowane od lat szczególnie przy nowych butach. Od żeli odeszliśmy, bo skóra nie oddychała i przez 7-8 godzin na stoku można było sobie zrobić większą krzywdę. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 OMG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 u mnie ten problem zniknął, w momencie gdy kupiłem buty z żelowymi językami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi