Kaem Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Śpioch się obudził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Śpioch się obudził ? Lepiej już wpadaj na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Posypało w Tatrach świeżym śniegiem. Jak bym mógł zasugerować, to Kasprowy zapewne ucieszyłby Jurka... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Posypało w Tatrach świeżym śniegiem. Jak bym mógł zasugerować, to Kasprowy zapewne ucieszyłby Jurka... Pozdrawiam, radcom Z wielu względów już wczoraj wybrałem Chopok. Dla naszych myśli granica państwa nie będzie przeszkodą... Proszę o zgłaszanie się nowych uczestników. A tych już wpisanych i tych nowych o deklarację ilości noclegów. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Właśnie wróciłam z Harrachova, do piątku warunki były naprawdę fajne, teraz huraganowy wiatr i na przemian deszcz, grad, śnieg, deszcz, śnieg....deszcz, deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Haniu - zapraszamy Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Tadeusz - dziękuję, z wielką chęcią ale już w przyszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Z wielu względów już wczoraj wybrałem Chopok. Dla naszych myśli granica państwa nie będzie przeszkodą... Proszę o zgłaszanie się nowych uczestników. A tych już wpisanych i tych nowych o deklarację ilości noclegów. Tadek Trochę mi to skomplikowało z paru względów(ten Chopok znaczy sie .... liczyłam po cichu ,że przejdzie jednak Kasprowy ) Jaka jest szansa na zabranie się z kimś np z Krakowa ew? (z mapy wychodzi mi ,że przez Kraków chyba z Łodzi będziecie jechać bo Tadeusz i Spiochu z Łodzi ,Kaem a Ty którędy ? No i ew kiedy będziecie jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Trochę mi to skomplikowało z paru względów(ten Chopok znaczy sie .... liczyłam po cichu ,że przejdzie jednak Kasprowy ) Jaka jest szansa na zabranie się z kimś np z Krakowa ew? (z mapy wychodzi mi ,że przez Kraków chyba z Łodzi będziecie jechać bo Tadeusz i Spiochu z Łodzi ,Kaem a Ty którędy ? No i ew kiedy będziecie jechać? My w czwartek pewnie koło 18 możemy być w Krakowie. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 My w czwartek pewnie koło 18 możemy być w Krakowie. Tadek No to mogę mieć problem ..reszta na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 na tą chwile, prognoza YR.NO na sobotę i niedzielę pokazuje opady deszczu w Demanovej i Tatrzańskiej Łomnicy .... Na Kasprowym pokazują śnieg i lekki mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Spokojnie, accuwaether podaje deszcz w Zakopanem, a w Popradzie nie. Wyżej i tu i tu będzie śnieg. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Prawie aktualna lista: 1. Sally x 2 noce, albo x 3 noce 2. Mig12345 x 3 noce 3. Tadeusz T x 3 noce 4. Kaem x 3 noce 5. Śpiochu x 3 noce 6. Marek G x 2 noce 7. .... x 3 noce 8. ... x 3 noce 7 i 8 już prawie Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 jak załatwiamy karnety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ostatnia szansa na dołączenie do nas. Miejsca się znajdą. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się jak załatwiamy karnety?? Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Te 25 euro to dopiero od 30 marca!!! teraz to 35 albo 33 za dzień Tadek Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ŠPECIÁLNA E-SHOP SEZÓNA - od10.3.2014 do 21.4.2014 Skipasy neprenosné platné v strediskách Jasná Nízke Tatry Dospelí Senior/Junior Deti 25 € 20 € 18 € Kúpiť v e-shope 1 deň (s GOPASS 1-3deň) KÚPIŤ 1 deň (s GOPASS 4-6deň) 25 € 20 € 18 € KÚPIŤ kopia nieco sie rozjechała..... :-( wygląda że wystarczy kupic w eszopie na gopass.sk i jest... gopass (kartę) też da sie tymczasowy dostać w kasie (zanim pocztą przyjdzie własciwa karta) Ktos sprawdzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Chyba masz rację. Ten skipas jest ważny tylko na chopok, Ale do Szczyrbskiego się nie wybieramy. Super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zawsze to 30 eurosów wiecej na wieczorny knajping.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 dobry! planujemy się przyłączyć ale 1 max 2 dni (1 nocleg), od trzech tygodni co weekend zaliczamy słowację na 1 dzień (500km i 8h za kółkiem) - stąd trochę już się znudziło ale wychodzimy z założenia że to ostatni śnieg więc dajcie cynk co ze spaniem, czy macie jakieś sprawdzone kwatery… fotki dla zainteresowanych z ostatnich wypadów: http://goo.gl/aHiyZN Ile osób???? Nocleg z soboty na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Juz wymyśliłas- kliknij na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My (małużonek i dwójka znajomych)jedziemy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli śpimy w liptowskich Mikulaszu w pensjonacie Rotunda czy jakoś tak a wy gdzie śpicie ? Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba wezmę mleczko do opalania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pavcina Lehota ...tak ,że rzut beretem na południe 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Posypało w Tatrach świeżym śniegiem. Jak bym mógł zasugerować, to Kasprowy zapewne ucieszyłby Jurka... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Posypało w Tatrach świeżym śniegiem. Jak bym mógł zasugerować, to Kasprowy zapewne ucieszyłby Jurka... Pozdrawiam, radcom Z wielu względów już wczoraj wybrałem Chopok. Dla naszych myśli granica państwa nie będzie przeszkodą... Proszę o zgłaszanie się nowych uczestników. A tych już wpisanych i tych nowych o deklarację ilości noclegów. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Właśnie wróciłam z Harrachova, do piątku warunki były naprawdę fajne, teraz huraganowy wiatr i na przemian deszcz, grad, śnieg, deszcz, śnieg....deszcz, deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Haniu - zapraszamy Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Tadeusz - dziękuję, z wielką chęcią ale już w przyszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Z wielu względów już wczoraj wybrałem Chopok. Dla naszych myśli granica państwa nie będzie przeszkodą... Proszę o zgłaszanie się nowych uczestników. A tych już wpisanych i tych nowych o deklarację ilości noclegów. Tadek Trochę mi to skomplikowało z paru względów(ten Chopok znaczy sie .... liczyłam po cichu ,że przejdzie jednak Kasprowy ) Jaka jest szansa na zabranie się z kimś np z Krakowa ew? (z mapy wychodzi mi ,że przez Kraków chyba z Łodzi będziecie jechać bo Tadeusz i Spiochu z Łodzi ,Kaem a Ty którędy ? No i ew kiedy będziecie jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Trochę mi to skomplikowało z paru względów(ten Chopok znaczy sie .... liczyłam po cichu ,że przejdzie jednak Kasprowy ) Jaka jest szansa na zabranie się z kimś np z Krakowa ew? (z mapy wychodzi mi ,że przez Kraków chyba z Łodzi będziecie jechać bo Tadeusz i Spiochu z Łodzi ,Kaem a Ty którędy ? No i ew kiedy będziecie jechać? My w czwartek pewnie koło 18 możemy być w Krakowie. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 My w czwartek pewnie koło 18 możemy być w Krakowie. Tadek No to mogę mieć problem ..reszta na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 na tą chwile, prognoza YR.NO na sobotę i niedzielę pokazuje opady deszczu w Demanovej i Tatrzańskiej Łomnicy .... Na Kasprowym pokazują śnieg i lekki mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Spokojnie, accuwaether podaje deszcz w Zakopanem, a w Popradzie nie. Wyżej i tu i tu będzie śnieg. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Prawie aktualna lista: 1. Sally x 2 noce, albo x 3 noce 2. Mig12345 x 3 noce 3. Tadeusz T x 3 noce 4. Kaem x 3 noce 5. Śpiochu x 3 noce 6. Marek G x 2 noce 7. .... x 3 noce 8. ... x 3 noce 7 i 8 już prawie Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 jak załatwiamy karnety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ostatnia szansa na dołączenie do nas. Miejsca się znajdą. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się jak załatwiamy karnety?? Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Te 25 euro to dopiero od 30 marca!!! teraz to 35 albo 33 za dzień Tadek Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ŠPECIÁLNA E-SHOP SEZÓNA - od10.3.2014 do 21.4.2014 Skipasy neprenosné platné v strediskách Jasná Nízke Tatry Dospelí Senior/Junior Deti 25 € 20 € 18 € Kúpiť v e-shope 1 deň (s GOPASS 1-3deň) KÚPIŤ 1 deň (s GOPASS 4-6deň) 25 € 20 € 18 € KÚPIŤ kopia nieco sie rozjechała..... :-( wygląda że wystarczy kupic w eszopie na gopass.sk i jest... gopass (kartę) też da sie tymczasowy dostać w kasie (zanim pocztą przyjdzie własciwa karta) Ktos sprawdzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Chyba masz rację. Ten skipas jest ważny tylko na chopok, Ale do Szczyrbskiego się nie wybieramy. Super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zawsze to 30 eurosów wiecej na wieczorny knajping.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 dobry! planujemy się przyłączyć ale 1 max 2 dni (1 nocleg), od trzech tygodni co weekend zaliczamy słowację na 1 dzień (500km i 8h za kółkiem) - stąd trochę już się znudziło ale wychodzimy z założenia że to ostatni śnieg więc dajcie cynk co ze spaniem, czy macie jakieś sprawdzone kwatery… fotki dla zainteresowanych z ostatnich wypadów: http://goo.gl/aHiyZN Ile osób???? Nocleg z soboty na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Juz wymyśliłas- kliknij na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My (małużonek i dwójka znajomych)jedziemy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli śpimy w liptowskich Mikulaszu w pensjonacie Rotunda czy jakoś tak a wy gdzie śpicie ? Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba wezmę mleczko do opalania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pavcina Lehota ...tak ,że rzut beretem na południe 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hanka1 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Właśnie wróciłam z Harrachova, do piątku warunki były naprawdę fajne, teraz huraganowy wiatr i na przemian deszcz, grad, śnieg, deszcz, śnieg....deszcz, deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Haniu - zapraszamy Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Tadeusz - dziękuję, z wielką chęcią ale już w przyszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Z wielu względów już wczoraj wybrałem Chopok. Dla naszych myśli granica państwa nie będzie przeszkodą... Proszę o zgłaszanie się nowych uczestników. A tych już wpisanych i tych nowych o deklarację ilości noclegów. Tadek Trochę mi to skomplikowało z paru względów(ten Chopok znaczy sie .... liczyłam po cichu ,że przejdzie jednak Kasprowy ) Jaka jest szansa na zabranie się z kimś np z Krakowa ew? (z mapy wychodzi mi ,że przez Kraków chyba z Łodzi będziecie jechać bo Tadeusz i Spiochu z Łodzi ,Kaem a Ty którędy ? No i ew kiedy będziecie jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Trochę mi to skomplikowało z paru względów(ten Chopok znaczy sie .... liczyłam po cichu ,że przejdzie jednak Kasprowy ) Jaka jest szansa na zabranie się z kimś np z Krakowa ew? (z mapy wychodzi mi ,że przez Kraków chyba z Łodzi będziecie jechać bo Tadeusz i Spiochu z Łodzi ,Kaem a Ty którędy ? No i ew kiedy będziecie jechać? My w czwartek pewnie koło 18 możemy być w Krakowie. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 My w czwartek pewnie koło 18 możemy być w Krakowie. Tadek No to mogę mieć problem ..reszta na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 na tą chwile, prognoza YR.NO na sobotę i niedzielę pokazuje opady deszczu w Demanovej i Tatrzańskiej Łomnicy .... Na Kasprowym pokazują śnieg i lekki mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Spokojnie, accuwaether podaje deszcz w Zakopanem, a w Popradzie nie. Wyżej i tu i tu będzie śnieg. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Prawie aktualna lista: 1. Sally x 2 noce, albo x 3 noce 2. Mig12345 x 3 noce 3. Tadeusz T x 3 noce 4. Kaem x 3 noce 5. Śpiochu x 3 noce 6. Marek G x 2 noce 7. .... x 3 noce 8. ... x 3 noce 7 i 8 już prawie Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 jak załatwiamy karnety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ostatnia szansa na dołączenie do nas. Miejsca się znajdą. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się jak załatwiamy karnety?? Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Te 25 euro to dopiero od 30 marca!!! teraz to 35 albo 33 za dzień Tadek Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ŠPECIÁLNA E-SHOP SEZÓNA - od10.3.2014 do 21.4.2014 Skipasy neprenosné platné v strediskách Jasná Nízke Tatry Dospelí Senior/Junior Deti 25 € 20 € 18 € Kúpiť v e-shope 1 deň (s GOPASS 1-3deň) KÚPIŤ 1 deň (s GOPASS 4-6deň) 25 € 20 € 18 € KÚPIŤ kopia nieco sie rozjechała..... :-( wygląda że wystarczy kupic w eszopie na gopass.sk i jest... gopass (kartę) też da sie tymczasowy dostać w kasie (zanim pocztą przyjdzie własciwa karta) Ktos sprawdzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Chyba masz rację. Ten skipas jest ważny tylko na chopok, Ale do Szczyrbskiego się nie wybieramy. Super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zawsze to 30 eurosów wiecej na wieczorny knajping.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 dobry! planujemy się przyłączyć ale 1 max 2 dni (1 nocleg), od trzech tygodni co weekend zaliczamy słowację na 1 dzień (500km i 8h za kółkiem) - stąd trochę już się znudziło ale wychodzimy z założenia że to ostatni śnieg więc dajcie cynk co ze spaniem, czy macie jakieś sprawdzone kwatery… fotki dla zainteresowanych z ostatnich wypadów: http://goo.gl/aHiyZN Ile osób???? Nocleg z soboty na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Juz wymyśliłas- kliknij na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My (małużonek i dwójka znajomych)jedziemy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli śpimy w liptowskich Mikulaszu w pensjonacie Rotunda czy jakoś tak a wy gdzie śpicie ? Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba wezmę mleczko do opalania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pavcina Lehota ...tak ,że rzut beretem na południe 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tadeusz T Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Trochę mi to skomplikowało z paru względów(ten Chopok znaczy sie .... liczyłam po cichu ,że przejdzie jednak Kasprowy ) Jaka jest szansa na zabranie się z kimś np z Krakowa ew? (z mapy wychodzi mi ,że przez Kraków chyba z Łodzi będziecie jechać bo Tadeusz i Spiochu z Łodzi ,Kaem a Ty którędy ? No i ew kiedy będziecie jechać? My w czwartek pewnie koło 18 możemy być w Krakowie. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 My w czwartek pewnie koło 18 możemy być w Krakowie. Tadek No to mogę mieć problem ..reszta na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 na tą chwile, prognoza YR.NO na sobotę i niedzielę pokazuje opady deszczu w Demanovej i Tatrzańskiej Łomnicy .... Na Kasprowym pokazują śnieg i lekki mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Spokojnie, accuwaether podaje deszcz w Zakopanem, a w Popradzie nie. Wyżej i tu i tu będzie śnieg. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Prawie aktualna lista: 1. Sally x 2 noce, albo x 3 noce 2. Mig12345 x 3 noce 3. Tadeusz T x 3 noce 4. Kaem x 3 noce 5. Śpiochu x 3 noce 6. Marek G x 2 noce 7. .... x 3 noce 8. ... x 3 noce 7 i 8 już prawie Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 jak załatwiamy karnety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ostatnia szansa na dołączenie do nas. Miejsca się znajdą. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się jak załatwiamy karnety?? Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Te 25 euro to dopiero od 30 marca!!! teraz to 35 albo 33 za dzień Tadek Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ŠPECIÁLNA E-SHOP SEZÓNA - od10.3.2014 do 21.4.2014 Skipasy neprenosné platné v strediskách Jasná Nízke Tatry Dospelí Senior/Junior Deti 25 € 20 € 18 € Kúpiť v e-shope 1 deň (s GOPASS 1-3deň) KÚPIŤ 1 deň (s GOPASS 4-6deň) 25 € 20 € 18 € KÚPIŤ kopia nieco sie rozjechała..... :-( wygląda że wystarczy kupic w eszopie na gopass.sk i jest... gopass (kartę) też da sie tymczasowy dostać w kasie (zanim pocztą przyjdzie własciwa karta) Ktos sprawdzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Chyba masz rację. Ten skipas jest ważny tylko na chopok, Ale do Szczyrbskiego się nie wybieramy. Super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zawsze to 30 eurosów wiecej na wieczorny knajping.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 dobry! planujemy się przyłączyć ale 1 max 2 dni (1 nocleg), od trzech tygodni co weekend zaliczamy słowację na 1 dzień (500km i 8h za kółkiem) - stąd trochę już się znudziło ale wychodzimy z założenia że to ostatni śnieg więc dajcie cynk co ze spaniem, czy macie jakieś sprawdzone kwatery… fotki dla zainteresowanych z ostatnich wypadów: http://goo.gl/aHiyZN Ile osób???? Nocleg z soboty na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Juz wymyśliłas- kliknij na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My (małużonek i dwójka znajomych)jedziemy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli śpimy w liptowskich Mikulaszu w pensjonacie Rotunda czy jakoś tak a wy gdzie śpicie ? Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba wezmę mleczko do opalania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pavcina Lehota ...tak ,że rzut beretem na południe 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sally67 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 My w czwartek pewnie koło 18 możemy być w Krakowie. Tadek No to mogę mieć problem ..reszta na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 na tą chwile, prognoza YR.NO na sobotę i niedzielę pokazuje opady deszczu w Demanovej i Tatrzańskiej Łomnicy .... Na Kasprowym pokazują śnieg i lekki mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Spokojnie, accuwaether podaje deszcz w Zakopanem, a w Popradzie nie. Wyżej i tu i tu będzie śnieg. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Prawie aktualna lista: 1. Sally x 2 noce, albo x 3 noce 2. Mig12345 x 3 noce 3. Tadeusz T x 3 noce 4. Kaem x 3 noce 5. Śpiochu x 3 noce 6. Marek G x 2 noce 7. .... x 3 noce 8. ... x 3 noce 7 i 8 już prawie Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 jak załatwiamy karnety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ostatnia szansa na dołączenie do nas. Miejsca się znajdą. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się jak załatwiamy karnety?? Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Te 25 euro to dopiero od 30 marca!!! teraz to 35 albo 33 za dzień Tadek Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ŠPECIÁLNA E-SHOP SEZÓNA - od10.3.2014 do 21.4.2014 Skipasy neprenosné platné v strediskách Jasná Nízke Tatry Dospelí Senior/Junior Deti 25 € 20 € 18 € Kúpiť v e-shope 1 deň (s GOPASS 1-3deň) KÚPIŤ 1 deň (s GOPASS 4-6deň) 25 € 20 € 18 € KÚPIŤ kopia nieco sie rozjechała..... :-( wygląda że wystarczy kupic w eszopie na gopass.sk i jest... gopass (kartę) też da sie tymczasowy dostać w kasie (zanim pocztą przyjdzie własciwa karta) Ktos sprawdzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Chyba masz rację. Ten skipas jest ważny tylko na chopok, Ale do Szczyrbskiego się nie wybieramy. Super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zawsze to 30 eurosów wiecej na wieczorny knajping.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 dobry! planujemy się przyłączyć ale 1 max 2 dni (1 nocleg), od trzech tygodni co weekend zaliczamy słowację na 1 dzień (500km i 8h za kółkiem) - stąd trochę już się znudziło ale wychodzimy z założenia że to ostatni śnieg więc dajcie cynk co ze spaniem, czy macie jakieś sprawdzone kwatery… fotki dla zainteresowanych z ostatnich wypadów: http://goo.gl/aHiyZN Ile osób???? Nocleg z soboty na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Juz wymyśliłas- kliknij na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My (małużonek i dwójka znajomych)jedziemy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli śpimy w liptowskich Mikulaszu w pensjonacie Rotunda czy jakoś tak a wy gdzie śpicie ? Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba wezmę mleczko do opalania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pavcina Lehota ...tak ,że rzut beretem na południe 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014
Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 na tą chwile, prognoza YR.NO na sobotę i niedzielę pokazuje opady deszczu w Demanovej i Tatrzańskiej Łomnicy .... Na Kasprowym pokazują śnieg i lekki mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Spokojnie, accuwaether podaje deszcz w Zakopanem, a w Popradzie nie. Wyżej i tu i tu będzie śnieg. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Prawie aktualna lista: 1. Sally x 2 noce, albo x 3 noce 2. Mig12345 x 3 noce 3. Tadeusz T x 3 noce 4. Kaem x 3 noce 5. Śpiochu x 3 noce 6. Marek G x 2 noce 7. .... x 3 noce 8. ... x 3 noce 7 i 8 już prawie Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 jak załatwiamy karnety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ostatnia szansa na dołączenie do nas. Miejsca się znajdą. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się jak załatwiamy karnety?? Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Te 25 euro to dopiero od 30 marca!!! teraz to 35 albo 33 za dzień Tadek Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ŠPECIÁLNA E-SHOP SEZÓNA - od10.3.2014 do 21.4.2014 Skipasy neprenosné platné v strediskách Jasná Nízke Tatry Dospelí Senior/Junior Deti 25 € 20 € 18 € Kúpiť v e-shope 1 deň (s GOPASS 1-3deň) KÚPIŤ 1 deň (s GOPASS 4-6deň) 25 € 20 € 18 € KÚPIŤ kopia nieco sie rozjechała..... :-( wygląda że wystarczy kupic w eszopie na gopass.sk i jest... gopass (kartę) też da sie tymczasowy dostać w kasie (zanim pocztą przyjdzie własciwa karta) Ktos sprawdzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Chyba masz rację. Ten skipas jest ważny tylko na chopok, Ale do Szczyrbskiego się nie wybieramy. Super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zawsze to 30 eurosów wiecej na wieczorny knajping.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 dobry! planujemy się przyłączyć ale 1 max 2 dni (1 nocleg), od trzech tygodni co weekend zaliczamy słowację na 1 dzień (500km i 8h za kółkiem) - stąd trochę już się znudziło ale wychodzimy z założenia że to ostatni śnieg więc dajcie cynk co ze spaniem, czy macie jakieś sprawdzone kwatery… fotki dla zainteresowanych z ostatnich wypadów: http://goo.gl/aHiyZN Ile osób???? Nocleg z soboty na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Juz wymyśliłas- kliknij na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My (małużonek i dwójka znajomych)jedziemy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli śpimy w liptowskich Mikulaszu w pensjonacie Rotunda czy jakoś tak a wy gdzie śpicie ? Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba wezmę mleczko do opalania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pavcina Lehota ...tak ,że rzut beretem na południe 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Memoriał Jerzego NIKO130 Dzięcielaka Dzikowiec 2014
Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dolnoslazacy dopisywać się Wszystko(?) wskazuje że 3 jednodniówki w e-szopie (po 25E) wyjda taniej niz 3 dniowy..... hmmmm http://www.jasna.sk/...0132014/#c25334 Te 25 euro to dopiero od 30 marca!!! teraz to 35 albo 33 za dzień Tadek Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ŠPECIÁLNA E-SHOP SEZÓNA - od10.3.2014 do 21.4.2014 Skipasy neprenosné platné v strediskách Jasná Nízke Tatry Dospelí Senior/Junior Deti 25 € 20 € 18 € Kúpiť v e-shope 1 deň (s GOPASS 1-3deň) KÚPIŤ 1 deň (s GOPASS 4-6deň) 25 € 20 € 18 € KÚPIŤ kopia nieco sie rozjechała..... :-( wygląda że wystarczy kupic w eszopie na gopass.sk i jest... gopass (kartę) też da sie tymczasowy dostać w kasie (zanim pocztą przyjdzie własciwa karta) Ktos sprawdzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Chyba masz rację. Ten skipas jest ważny tylko na chopok, Ale do Szczyrbskiego się nie wybieramy. Super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zawsze to 30 eurosów wiecej na wieczorny knajping.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 dobry! planujemy się przyłączyć ale 1 max 2 dni (1 nocleg), od trzech tygodni co weekend zaliczamy słowację na 1 dzień (500km i 8h za kółkiem) - stąd trochę już się znudziło ale wychodzimy z założenia że to ostatni śnieg więc dajcie cynk co ze spaniem, czy macie jakieś sprawdzone kwatery… fotki dla zainteresowanych z ostatnich wypadów: http://goo.gl/aHiyZN Ile osób???? Nocleg z soboty na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Juz wymyśliłas- kliknij na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My (małużonek i dwójka znajomych)jedziemy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli śpimy w liptowskich Mikulaszu w pensjonacie Rotunda czy jakoś tak a wy gdzie śpicie ? Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba wezmę mleczko do opalania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pavcina Lehota ...tak ,że rzut beretem na południe 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ŠPECIÁLNA E-SHOP SEZÓNA - od10.3.2014 do 21.4.2014 Skipasy neprenosné platné v strediskách Jasná Nízke Tatry Dospelí Senior/Junior Deti 25 € 20 € 18 € Kúpiť v e-shope 1 deň (s GOPASS 1-3deň) KÚPIŤ 1 deň (s GOPASS 4-6deň) 25 € 20 € 18 € KÚPIŤ kopia nieco sie rozjechała..... :-( wygląda że wystarczy kupic w eszopie na gopass.sk i jest... gopass (kartę) też da sie tymczasowy dostać w kasie (zanim pocztą przyjdzie własciwa karta) Ktos sprawdzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Chyba masz rację. Ten skipas jest ważny tylko na chopok, Ale do Szczyrbskiego się nie wybieramy. Super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zawsze to 30 eurosów wiecej na wieczorny knajping.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 dobry! planujemy się przyłączyć ale 1 max 2 dni (1 nocleg), od trzech tygodni co weekend zaliczamy słowację na 1 dzień (500km i 8h za kółkiem) - stąd trochę już się znudziło ale wychodzimy z założenia że to ostatni śnieg więc dajcie cynk co ze spaniem, czy macie jakieś sprawdzone kwatery… fotki dla zainteresowanych z ostatnich wypadów: http://goo.gl/aHiyZN Ile osób???? Nocleg z soboty na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Juz wymyśliłas- kliknij na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... stylistka145 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My (małużonek i dwójka znajomych)jedziemy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli śpimy w liptowskich Mikulaszu w pensjonacie Rotunda czy jakoś tak a wy gdzie śpicie ? Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba wezmę mleczko do opalania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pavcina Lehota ...tak ,że rzut beretem na południe 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Juz wymyśliłas- kliknij na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stylistka145 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 My (małużonek i dwójka znajomych)jedziemy w sobotę rano i zostajemy do niedzieli śpimy w liptowskich Mikulaszu w pensjonacie Rotunda czy jakoś tak a wy gdzie śpicie ? Jak dalej bedzie taka pogoda to chyba wezmę mleczko do opalania:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pavcina Lehota ...tak ,że rzut beretem na południe 8km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi