Jan Napisano 6 Lipca Udostępnij Napisano 6 Lipca Nikt nie zauważył a dzisiaj już 3 etap. Warto oglądać bo etap górski prowadzi przez hiszpański ośrodek narciarski La Molina w Pirenejach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Lipca Udostępnij Napisano 6 Lipca Czyli jestem Nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Lipca Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 33 minuty temu, Mitek napisał: Czyli jestem Nikt. w punkt jeszcze tylko 69 km do mety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Lipca Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca Czyżby rozstrzygnięcie ne 3 etapie a kto będzie 2 na mecie w Paryżu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Lipca Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca Robi się ciekawie 10 km przed metą Pogacar traci 7 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Lipca Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca LIDL wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca 10 minut temu, Jan napisał: Robi się ciekawie 10 km przed metą Pogacar traci 7 minut Prawdziwy wyścig zacznie się w Alpach. Na razie nie ma się czym ekscytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Lipca Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca W dniu 7.07.2026 o 17:42, kordiankw napisał: Prawdziwy wyścig zacznie się w Alpach. Na razie nie ma się czym ekscytować. a co może dzisiejszy etap był nieciekawy ? Col du Tourmalet i pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca W dniu 7.07.2026 o 17:30, Jan napisał: Robi się ciekawie 10 km przed metą Pogacar traci 7 minut Ważne do kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca W dniu 7.07.2026 o 17:42, kordiankw napisał: Prawdziwy wyścig zacznie się w Alpach. Na razie nie ma się czym ekscytować. Cześć Moim zdaniem pozamiatane było już przed startem więc w tym sensie ekscytacja oczywiście nie ma sensu, ale... zawsze może się coś nieprzewidzianego wydarzyć. Mnie poza tym fascynuje sama jazda, sposób jazdy Pogacara. No i chyba, każdy etap może być na swój sposób ekscytujący. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca Jak dla mnie albo Vingegard dał z siebie prawie wszystko na podjeździe pod Col du Tourmalet i nie miał siły agresywnie zjeżdżać albo uznał, że zjazd potraktuje mocno zachowawczo. Generalnie więcej czasu stracił na kilkunastokilometrowym zjeździe niż na ostatnich 4-4,5 km podjazdu pod Col du Tourmalet gdy Pogacar urwał wszystkich. Tak czy siak nie licząc jakichś nieprzewidzianych wypadków to nie widzę szans, aby mógł nawiązać walkę z Pogacarem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 1 godzinę temu, Mitek napisał: No i chyba, każdy etap może być na swój sposób ekscytujący. no i można też piękne widoki podziwiać, akurat meta była w jednym z najpiękniejszych zakątków Pirenejów Wielka Kaskada Gavarnie spada z 422 metrów foty z doliny i z góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu W dniu 10.07.2026 o 07:04, cyniczny napisał: Jak dla mnie albo Vingegard dał z siebie prawie wszystko na podjeździe pod Col du Tourmalet i nie miał siły agresywnie zjeżdżać albo uznał, że zjazd potraktuje mocno zachowawczo. Generalnie więcej czasu stracił na kilkunastokilometrowym zjeździe niż na ostatnich 4-4,5 km podjazdu pod Col du Tourmalet gdy Pogacar urwał wszystkich. Tak czy siak nie licząc jakichś nieprzewidzianych wypadków to nie widzę szans, aby mógł nawiązać walkę z Pogacarem. I nie nawiąże niestety, właśnie wróciłem z przejażdżki z żoną wkoło komina, włączyłem TV i akurat na kraksę Vingegarda. Podejrzenie złamania obojczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Dzięki, też właśnie włączyłem i widzę nie ma nigdzie Vingegarda. Zacząłem czytać a tu taka lipa. Z tego co wyczytałem na live letour, to zderzył się z del toro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Dziś czytałem w prasie belgijskiej że panowie Tadej i Jonas mieli w nocy kontrole antydopingowe 🤦♂️ pierwszy o 5 drugi o 2 w nocy zostali wybudzeni ze snu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 15 minut temu, cyniczny napisał: Dzięki, też właśnie włączyłem i widzę nie ma nigdzie Vingegarda. Zacząłem czytać a tu taka lipa. Z tego co wyczytałem na live letour, to zderzył się z del toro. Nie, wpadł na wysepkę na zakręcie i miał dachowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Piękny finisz Belga 🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Cześć No niestety może mieć chyba biedny Duńczyk troszkę pretensji do drużyny ale przede wszystkim do organizatora. Pogacar odpuścił finisz. Rozmawiali wcześniej i Pogacar jechał na Del Toro a sam zadeklarował że nie będzie walczył. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi