Mr.Maciek Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Ahoj! Szukam hotelu w okolicy z możliwością bezpośredniego dojazdu skibusem. Chciałbym sie zmieścić do 60 - 65 EUR od osoby za noc z HB, + strefa wellness. Wysłałem zapytania do biura turystycznego doliny, ale odpisują wolno. Może ktoś zna jakieś sprawdzone i godne polecenia miejsce? Pzdr, Maciek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jask Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Ahoj! Szukam hotelu w okolicy z możliwością bezpośredniego dojazdu skibusem. Chciałbym sie zmieścić do 60 - 65 EUR od osoby za noc z HB, + strefa wellness. Wysłałem zapytania do biura turystycznego doliny, ale odpisują wolno. Może ktoś zna jakieś sprawdzone i godne polecenia miejsce? Pzdr, Maciek W lutym br byłem w hotelu st.Georg w Aschau.Był on w ofercie Neckermana i od osoby płaciłem ok,1700zł.W hotelu była sauna sucha i podczerwień.Nyrenajwiększą zaletą hotelu jest jego lokalizacja.Spod samego hotelu jeżdża skibusy do gondoli w Kaltenbach ok2-3 km i,na Arenę -odległość podobna.Do gondoli Horbergbahn w Mayrhofen ok.8 km.Jeśli wylądujesz w tamtej okolicy i lubisz konkretne trasy to kończąc dzień w Hohzillertal koniecznie zjedż ski route Aschau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... faf500 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Przy okazji przeglądania tego i owego, trafiła mi się nowa mapka Areny...http://www.skiresort...ena/pistenplan/Dwie ciekawe sprawy:1. projekt drugiej gondoli z Gerlos (za 2 lata) - uff... nie będzie już sajgonu pod 6os. krzesłem "Ebenfeld" Gerlos -> Zell, za to mega sajgon będzie pod następnym,starym i wolnym :]2. nowa trasa w Zell, prowadząca, uwaga... do Zell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... polm Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 10 do Zell już zaczęli budować. Bardzo fajnie, że w końcu będzie zjazd do dołu na nartach, a nie gondolą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 weeks later... polm Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Już jest oficjalnie. Piękna, piękna, piękna będzie http://www.zillertal...art_winter.html 18+10 będzie chyba nawet lepsza do bicia rekordów VM niż Ahorn . 1920 VM , no pięknie. Na dodatek 10 będzie nisko i wąska więc luzik będzie w ciągu dnia, a na koniec dnia pokaz kung-fu jak na Golden Piste:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Przy okazji przeglądania tego i owego, trafiła mi się nowa mapka Areny...http://www.skiresort...ena/pistenplan/ 2. nowa trasa w Zell, prowadząca, uwaga... do Zell Zaaktualizowałem spis najdłuższych nieprzerwanych zjazdów oficjalnych w Alpach i wychodzi mi, że to będzie chyba ex aequo 12-15 miejsce! http://www.skiforum....cowek/?p=380183 Pozdro Wiesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... Mohikanian Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Jezdzimy od 12.03 w Hochfugen Hochzillertal i Arena Zillertal. Warunki pogodowe i śniegowe znakomite.Niedz,pondz non stop słońce.:-) W załączniku zdjęcia. W górnych partiach rano śnieg przymrożony po nocy..Ilość ludzi niewielka. Nie warto jedynie zjeżdzać na sam dół po 15 bo śnieg w dolnych partiach mokry i sporo muld. W dolinie wiosna 5-10 stopni . Wyżej rano ok -1 do 2 stopni ,pozniej ok 8 stopni. Piwo Weizen 4,20 euro :-) Tiroler Speck Knodel suppe 5,50 euro :-) Mieszkamy w Aschau. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mohikanian Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Tak, skibusy są skomunikowane (a przynajmniej były, gdy korzystałem) z kolejką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... cieluÅ› Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... przemyslaw Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Byłem w dolinie zillertal w zeszłym roku w okresie 18-25.03 , wszystkie trasy i wyciągi w Mayrhofen były czynne, śniegu masa ,mozna byc spokojnym Ale trzeba brać pod uwagę ,że każda zima jest inna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... milosz007 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawsze w razie "W" masz kilkanaście kilometrów do Hintertuxa i tam na pewno śniegu o tej porze roku nie zabraknie, ja najpóźniej byłem na Arenie od 08.04. do 15.04 - i warunki były bardzo dobre nawet dosypało śniegu. Jedyne z czym się musisz liczyć to, to, że może być w drugiej części dnia ciapa na dole jeśli będzie bardzo ciepło, ale u góry powinno być bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kobyr Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... p.e.t.e Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 months later... nikon255 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... nikon255 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... nikon255 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 3 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
faf500 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Przy okazji przeglądania tego i owego, trafiła mi się nowa mapka Areny...http://www.skiresort...ena/pistenplan/Dwie ciekawe sprawy:1. projekt drugiej gondoli z Gerlos (za 2 lata) - uff... nie będzie już sajgonu pod 6os. krzesłem "Ebenfeld" Gerlos -> Zell, za to mega sajgon będzie pod następnym,starym i wolnym :]2. nowa trasa w Zell, prowadząca, uwaga... do Zell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polm Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 10 do Zell już zaczęli budować. Bardzo fajnie, że w końcu będzie zjazd do dołu na nartach, a nie gondolą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polm Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Już jest oficjalnie. Piękna, piękna, piękna będzie http://www.zillertal...art_winter.html 18+10 będzie chyba nawet lepsza do bicia rekordów VM niż Ahorn . 1920 VM , no pięknie. Na dodatek 10 będzie nisko i wąska więc luzik będzie w ciągu dnia, a na koniec dnia pokaz kung-fu jak na Golden Piste:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujot Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Przy okazji przeglądania tego i owego, trafiła mi się nowa mapka Areny...http://www.skiresort...ena/pistenplan/ 2. nowa trasa w Zell, prowadząca, uwaga... do Zell Zaaktualizowałem spis najdłuższych nieprzerwanych zjazdów oficjalnych w Alpach i wychodzi mi, że to będzie chyba ex aequo 12-15 miejsce! http://www.skiforum....cowek/?p=380183 Pozdro Wiesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... Mohikanian Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Jezdzimy od 12.03 w Hochfugen Hochzillertal i Arena Zillertal. Warunki pogodowe i śniegowe znakomite.Niedz,pondz non stop słońce.:-) W załączniku zdjęcia. W górnych partiach rano śnieg przymrożony po nocy..Ilość ludzi niewielka. Nie warto jedynie zjeżdzać na sam dół po 15 bo śnieg w dolnych partiach mokry i sporo muld. W dolinie wiosna 5-10 stopni . Wyżej rano ok -1 do 2 stopni ,pozniej ok 8 stopni. Piwo Weizen 4,20 euro :-) Tiroler Speck Knodel suppe 5,50 euro :-) Mieszkamy w Aschau. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mohikanian Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Tak, skibusy są skomunikowane (a przynajmniej były, gdy korzystałem) z kolejką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... cieluÅ› Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... przemyslaw Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Byłem w dolinie zillertal w zeszłym roku w okresie 18-25.03 , wszystkie trasy i wyciągi w Mayrhofen były czynne, śniegu masa ,mozna byc spokojnym Ale trzeba brać pod uwagę ,że każda zima jest inna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... milosz007 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawsze w razie "W" masz kilkanaście kilometrów do Hintertuxa i tam na pewno śniegu o tej porze roku nie zabraknie, ja najpóźniej byłem na Arenie od 08.04. do 15.04 - i warunki były bardzo dobre nawet dosypało śniegu. Jedyne z czym się musisz liczyć to, to, że może być w drugiej części dnia ciapa na dole jeśli będzie bardzo ciepło, ale u góry powinno być bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kobyr Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... p.e.t.e Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 months later... nikon255 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... nikon255 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... nikon255 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 3 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mohikanian Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Jezdzimy od 12.03 w Hochfugen Hochzillertal i Arena Zillertal. Warunki pogodowe i śniegowe znakomite.Niedz,pondz non stop słońce.:-) W załączniku zdjęcia. W górnych partiach rano śnieg przymrożony po nocy..Ilość ludzi niewielka. Nie warto jedynie zjeżdzać na sam dół po 15 bo śnieg w dolnych partiach mokry i sporo muld. W dolinie wiosna 5-10 stopni . Wyżej rano ok -1 do 2 stopni ,pozniej ok 8 stopni. Piwo Weizen 4,20 euro :-) Tiroler Speck Knodel suppe 5,50 euro :-) Mieszkamy w Aschau. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohikanian Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faf500 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Tak, skibusy są skomunikowane (a przynajmniej były, gdy korzystałem) z kolejką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... cieluÅ› Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... przemyslaw Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Byłem w dolinie zillertal w zeszłym roku w okresie 18-25.03 , wszystkie trasy i wyciągi w Mayrhofen były czynne, śniegu masa ,mozna byc spokojnym Ale trzeba brać pod uwagę ,że każda zima jest inna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... milosz007 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawsze w razie "W" masz kilkanaście kilometrów do Hintertuxa i tam na pewno śniegu o tej porze roku nie zabraknie, ja najpóźniej byłem na Arenie od 08.04. do 15.04 - i warunki były bardzo dobre nawet dosypało śniegu. Jedyne z czym się musisz liczyć to, to, że może być w drugiej części dnia ciapa na dole jeśli będzie bardzo ciepło, ale u góry powinno być bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kobyr Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... p.e.t.e Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 months later... nikon255 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... nikon255 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... nikon255 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 3 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
cieluÅ› Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemyslaw Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Byłem w dolinie zillertal w zeszłym roku w okresie 18-25.03 , wszystkie trasy i wyciągi w Mayrhofen były czynne, śniegu masa ,mozna byc spokojnym Ale trzeba brać pod uwagę ,że każda zima jest inna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... milosz007 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawsze w razie "W" masz kilkanaście kilometrów do Hintertuxa i tam na pewno śniegu o tej porze roku nie zabraknie, ja najpóźniej byłem na Arenie od 08.04. do 15.04 - i warunki były bardzo dobre nawet dosypało śniegu. Jedyne z czym się musisz liczyć to, to, że może być w drugiej części dnia ciapa na dole jeśli będzie bardzo ciepło, ale u góry powinno być bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kobyr Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... p.e.t.e Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 months later... nikon255 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... nikon255 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... nikon255 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 3 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
milosz007 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawsze w razie "W" masz kilkanaście kilometrów do Hintertuxa i tam na pewno śniegu o tej porze roku nie zabraknie, ja najpóźniej byłem na Arenie od 08.04. do 15.04 - i warunki były bardzo dobre nawet dosypało śniegu. Jedyne z czym się musisz liczyć to, to, że może być w drugiej części dnia ciapa na dole jeśli będzie bardzo ciepło, ale u góry powinno być bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kobyr Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... p.e.t.e Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 months later... nikon255 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... nikon255 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... nikon255 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 3 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
star Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobyr Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... p.e.t.e Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 months later... nikon255 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... nikon255 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... nikon255 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 3 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena
p.e.t.e Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerraEnzo Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 months later... nikon255 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 months later... nikon255 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... nikon255 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 3 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena
nikon255 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikon255 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... nikon255 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 3 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
star Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajkaW Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... nikon255 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 3 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
nikon255 Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts