Robak Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 100 lat w zdrowiu, pomyślności, szczęściu i spełnienia wszelkich marzeń życzy Robak P.S. Czmycham do norki, coby Mnie uradowany kurczak:D nie dopadł :eek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerius Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Kurczaku, zdrowia, szczęscia, spelnienia się wszystkich marzen, duzo puchu pod nartami zyczę! Użytkownik Gerius edytował ten post 23 grudzień 2009 - 07:28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keram Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Najlepsze Życzenia Urodzinowe dla Kurczaka Kochanego Spełnienia marzeń wszelakich, uśmiechu na każdy dzień, zdrowia byczego i wielu lat na nartach w Siódmym Niebie Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zofija Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Kurcaku sto latek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmyk Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Ewie i Kurczakowi - wszystkiego najlepszego oraz wielu miłych chwil na białym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerius Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Kaimanka, wszystkiego najlepszego i duzo puchu pod nartami! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qaz Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Wszystkiego najlepszego Kajmanka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerius Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Najserdeczne zyczenia w dniu urodzin skladam [email protected], Pawlu lesnemu, Asi, ktora chce narty, Alarmowi, zyczę radosnego bez traum zesonu narciarskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurczak Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Iwonka Wszystkiego najlepszego urodzinowo Ci życzymy i super wyjazdu na H. z super ludźmi Jak będziemy w Olsztynie (a będziemy na pewno) to wpadniemy na kawę i sto lat zaśpiewamy i zagramy osobiście Ola i Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioo Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Iwonka! Spóźnione ale serdeczne życzenia samych idealneych sezonów narciarskich! Pozdrawiam marioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmyk Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 o'tisku - brachu Wszystkiego Najlepszego Jubilacie dzisiejszy a w szczególności życzymy z Bożenką Tobie: -następnych 42 lat na nartach -żebyś częsciej z nami jeżdził do tych podniebnych chat na alpejskich stokach - co nam je tak pieczołowicie wynajdujesz -abyś dalej był "dobrym duchem" wypraw narciarskich z tym swoim optymizmem i wiecznym rogalem na pysku - i żeby Ci jak najrzadziej rogi odpadały ( z kasku oczywiście... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioo Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Po kosmykowych życzeniach nie ma co kombinować, więc tradycyjne - STO LAT!!! Pozdrawiam marioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanka1 Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Gdy tylko wstałam w skiforum zajrzałam i szybko urodzinowe życzenia mam gotowe O.tisku 100 lat w zdrowiu i radości życzy Hanka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robak Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Tia, teraz wiem na czym polega Mój błąd że Ja w styczniu na narty nie śmigam:rolleyes: JAREK, ZDROWIA, UŚMIECHU I MNÓSTWA NAJLEPSZEGO CO SIĘ TYLKO ZDARZYĆ MOŻE Robaczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qaz Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Jareczku,wszystkiego najlepszego,sto lat nartowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scatman_wawa Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Jareczku Drogi, wszystkiego co najlepsze, dużo szczęścia i życia w zdrowiu, no i żebyś już nigdy się nie musiał "wysprzęglać" z wyjazdów. P.S. Otisku nie wiedziałem że ludzie aż tak długo potrafią żyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsowa Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 O.tisku BRACHU - 100 latek i ... sam wiesz czego ci do szczęscia ci brak ... i tego ci życzymy całą nasza czwóreczką pozdro i do rychłego he rsowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arfi Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 o.tisk - 100 lat w zdrówku życzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagu77 Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Wszystkiego co najlepsze!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keram Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 o.tisk - wszystkiego najlepszego od Nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wueres Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 O.Tisku! Najserdeczniejsze życzenia z Wrocławia! Spełnienia marzeń przede wszystkim i śniegu oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nika_k Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 O.tisku - stu lat, spełnienia wszystkich marzeń i oczywiście zawsze rewelacyjnych warunków narciarskich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_PS Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Dziękuję bardzo za życzenia. Do zobaczenia na stokach -- Pozdrawiam, Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_PS Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Dziękuję Olu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioo Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Paweł, najlepszego!! Do zobaczenia na Praciakach Pozdrawiam marioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts