Gabrik Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu https://tvn24.pl/tvnmeteo/swiat/szwajcaria-wypadek-gondoli-wagonik-urwal-sie-i-przekoziolkowal-po-zboczu-nie-zyje-kobieta-st8955405 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Już wszędzie o tym piszą, no powiem że dla mnie lekki szok żeby w Szwajcarii taki wypadek miał miejsce. Bardzo smutna wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, zając napisał: Już wszędzie o tym piszą, no powiem że dla mnie lekki szok żeby w Szwajcarii taki wypadek miał miejsce. Bardzo smutna wiadomość. absolutnie pod żadnym pozorem nie należy jeździć tam na nartach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, Jan napisał: absolutnie pod żadnym pozorem nie należy jeździć tam na nartach Trochę klientów mogą stracić przez taki wypadek. Byłem przekonany, że jak jest za mocny wiatr to wyciąg w ogóle nie ruszy (coś jak blokada przeciążeniowa w podnośniku koszowym). Tutaj jeszcze mógł być jakiś problem z zapięciem wagonika na linę i dlatego spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi