Gabrik Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu https://tvn24.pl/tvnmeteo/swiat/szwajcaria-wypadek-gondoli-wagonik-urwal-sie-i-przekoziolkowal-po-zboczu-nie-zyje-kobieta-st8955405 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Już wszędzie o tym piszą, no powiem że dla mnie lekki szok żeby w Szwajcarii taki wypadek miał miejsce. Bardzo smutna wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, zając napisał: Już wszędzie o tym piszą, no powiem że dla mnie lekki szok żeby w Szwajcarii taki wypadek miał miejsce. Bardzo smutna wiadomość. absolutnie pod żadnym pozorem nie należy jeździć tam na nartach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Jan napisał: absolutnie pod żadnym pozorem nie należy jeździć tam na nartach Trochę klientów mogą stracić przez taki wypadek. Byłem przekonany, że jak jest za mocny wiatr to wyciąg w ogóle nie ruszy (coś jak blokada przeciążeniowa w podnośniku koszowym). Tutaj jeszcze mógł być jakiś problem z zapięciem wagonika na linę i dlatego spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi