KrzysiekK Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Hejka … gdzieś widziałem o takim mydełku czy jakimś innym cudownym środku do lokalnego czyszczenia zabrudzeń membrany. Wczoraj przy zakładaniu łańcuchów uwaliłem rękawy, niedawno o oparcie na krześle to samo .. widać trochę na czerwonym. Jak sobie radzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, KrzysiekK napisał: Hejka … gdzieś widziałem o takim mydełku czy jakimś innym cudownym środku do lokalnego czyszczenia zabrudzeń membrany. Wczoraj przy zakładaniu łańcuchów uwaliłem rękawy, niedawno o oparcie na krześle to samo .. widać trochę na czerwonym. Jak sobie radzicie ? Ja używam szarego mydła, scieram je na tarce, rozpuszczam w ciepłej wodzie i ładuję do pralki, oczywiście kurtkę też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ja byłam zadowolona ze środka do prania odzieży motocyklowej S100: https://allegro.pl/oferta/s100-srodek-do-prania-odzezy-motocyklowej-technical-fabric-leather-300-ml-15074867673 Sprawdził się lepiej niż Nikwax, jest przeznaczony do prania odzieży tekstylnej i skórzanej, mamy ubrania motocyklowe z jasnymi wstawkami i tam bardzo widać zabrudzenia- byłam zaskoczona że się sprały. Nie zaszkodzi potem zaimpregnować dodatkowo kurtkę membranową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu O dzięki za ten s100. Dotychczas prałem w NIkwax ale efekt jest raczej psychologiczny 😂 … odświeżenie. Gdzieś chyba na fb ludzie pisali o jakimś mydełku. Że się pociera i że działa. @labas - tak wąchając nikwax dochodzę do wniosku że to właśnie jest szare mydło rozpuszczone. Tyle że w ch droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi