Jan Napisano Wtorek o 06:04 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:04 Od sezonu 25/26 do skipasa sezonowego MAGIC PASS dołączył ośrodek Melchsee-Frutt położony ok 30 km na południe od LUCERNY (kursuje autobus) tylko 36 km tras, 6 km czarnych, 10 km czerwonych, 20 km niebieskich, sporo zboczy freerajdowych różnica poziomów 1175 metrów Mieszkać można na wysokości 1900, auto zostaje na parkingu 900 m niżej Krajobrazowo trochę przypomina mi Dolinę Pięciu Stawów Trochę fotek z ostatniego tygodnia stycznia 2026 .. 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 07:53 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 07:53 ruszamy 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Wtorek o 08:54 Udostępnij Napisano Wtorek o 08:54 Chyba tłumy na stoku?😉 Przepięknie, takiego ośrodka szukam na marzec tylko coś bliżej. Zapodaj filmik z szusów ⛷️ hehe Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 09:18 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 09:18 (edytowane) 57 minut temu, AdrianW napisał: Chyba tłumy na stoku?😉 Przepięknie, takiego ośrodka szukam na marzec tylko coś bliżej. Zapodaj filmik z szusów ⛷️ hehe Pozdrawiam w sobotę i niedzielę trochę ludzi było bo najechali się z Lucerny a filmiku nie ma komu nakręcić bo moja operatorka smartfonów musi chodzić do szkoły Ciekawie poprowadzona trasa orczyka betonowy łamacz lawin jako element podpory Edytowane Wtorek o 09:52 przez Jan 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Wtorek o 16:45 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:45 I weź takiego przebij w dniach na stoku... 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 17:05 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:05 18 minut temu, AdrianW napisał: I weź takiego przebij w dniach na stoku... 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 18:20 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 18:20 1 godzinę temu, AdrianW napisał: I weź takiego przebij w dniach na stoku... 😉 Spokojnie dasz radę, masz jeszcze przed sobą co najmniej 40 sezonów a dla mnie każdy może być ostatnim. Bierz ukochaną i ruszajcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Wtorek o 21:33 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:33 3 godziny temu, Jan napisał: Spokojnie dasz radę, masz jeszcze przed sobą co najmniej 40 sezonów a dla mnie każdy może być ostatnim. Szczególnie gdybyś się dał skusić na za długie narty 🤔. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 09:34 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 09:34 Prognozowano zadymę na dziś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 16:08 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 16:08 18 godzin temu, kordiankw napisał: gdybyś się dał skusić na za długie narty fajnie gdyby to była tylko długość nart - wielu kumpli, z którymi zjeżdżałem na nartach już niestety nigdzie nie pojedzie koło południa pogoda zmieniła się całkowicie i zaczął padać śnieg na górce zostało kilku bezkijkowcó to przenieśliśmy się w cieplejsze miejsce 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu niby padało przez całą noc a napadało 3 cm 😂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu dalej sypie, czas przetestować nowe nary 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 48 minut temu, Jan napisał: dalej sypie, czas przetestować nowe nary Foki widzę, co to za deseczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 25 minut temu, zając napisał: Foki widzę, co to za deseczki? RMU Apostle 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, Jan napisał: RMU Apostle Fajny warun choć nieco już rozjeżdżony byle nie beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, filok napisał: Fajny warun choć nieco już rozjeżdżony byle nie beton Betonu w tym sezonie to jeszcze nie miałem Gwiazdy na niebie- jutro powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: Betonu w tym sezonie to jeszcze nie miałem Gwiazdy na niebie- jutro powinno być dobrze Będzie lampa i lekki mróz 😄 idealne warunki aż Ci zazdroszczę 😄 Miłego dnia i pośmigaj troszkę za mnie bo u nas buro i ponuro Edytowane 1 godzinę temu przez filok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi