Gabrik Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Dla prawdziwych fanek marki, a może fanów także? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Kolorek im nie pomoże 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 41 minut temu, Gabrik napisał: Dla prawdziwych fanek marki, a może fanów także? będą szybsze od białych albo niebieskich ? @grimson chyba już ma i zapewne będzie w Montenegro testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: będą szybsze od białych albo niebieskich ? @grimson chyba już ma i zapewne będzie w Montenegro testował Sam pojeździłem trochę tylko na czarnych i race 170, mi jednak brakuje dużo nie tylko do nowoczesnego, ale ogólnie narciarza. Natomiast są bardzo dobrze jeżdżący, uznający niebieskiego za lepszego od czarnego i żółtego, w sensie bardziej wszechstronnego, a nawet za jedne z lepszych nart do jazdy "luźnej" po trasach. Jak, to w życiu jeden woli Kaśkę, inny Maryśkę. A @grimson przy swoich preferencjach, cóż powinien przynajmniej spróbować innej marki niż obecnie i wskoczyć na Dyna/Rossi 185 R27 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Jan napisał: będą szybsze od białych albo niebieskich ? @grimson chyba już ma i zapewne będzie w Montenegro testował jak ten róż dodaje +10km/godz, to nawet się nie zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 43 minuty temu, Gabrik napisał: Sam pojeździłem trochę tylko na czarnych i race 170, mi jednak brakuje dużo nie tylko do nowoczesnego, ale ogólnie narciarza. Natomiast są bardzo dobrze jeżdżący, uznający niebieskiego za lepszego od czarnego i żółtego, w sensie bardziej wszechstronnego, a nawet za jedne z lepszych nart do jazdy "luźnej" po trasach. Jak, to w życiu jeden woli Kaśkę, inny Maryśkę. A @grimson przy swoich preferencjach, cóż powinien przynajmniej spróbować innej marki niż obecnie i wskoczyć na Dyna/Rossi 185 R27 miałem Fishery RC4 176cm?, z tej samej stajni mam też obecnie GS 188cm. Korzystam na bieżąco na kartofliska i inne niedogodności miękkie Kastle. Więc nie tylko Head. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, Gabrik napisał: Sam pojeździłem trochę tylko na czarnych i race 170, mi jednak brakuje dużo nie tylko do nowoczesnego, ale ogólnie narciarza. Natomiast są bardzo dobrze jeżdżący, uznający niebieskiego za lepszego od czarnego i żółtego, w sensie bardziej wszechstronnego, a nawet za jedne z lepszych nart do jazdy "luźnej" po trasach. Jak, to w życiu jeden woli Kaśkę, inny Maryśkę. A @grimson przy swoich preferencjach, cóż powinien przynajmniej spróbować innej marki niż obecnie i wskoczyć na Dyna/Rossi 185 R27 Cześć Heady to zna każdy, dobra narta, różnice kosmetyczne itd., ale czy możesz coś ciekawego powiedzieć o desce obok bo z pewnością ani koledzy nie znają ani na nich nie jeździli, no może Jan się otarł - skąd masz? Bo to też chyba jest Head ale głowy nie dam... A ten różowy Head to jest SL czy raczej jakieś bardziej badziewie? Bo ja SL to musimy taką nartę kupić dla jednej fajnej dziewczyny. Czekaliśmy na taką ofertę bo wiadomo było, że będzie. Pozdro Edytowane 14 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 11 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Heady to zna każdy, dobra narta, różnice kosmetyczne itd., ale czy możesz coś ciekawego powiedzieć o desce obok bo z pewnością ani koledzy nie znają ani na nich nie jeździli, no może Jan się otarł - skąd masz? Bo to też chyba jest Head ale głowy nie dam... A ten różowy Head to jest SL czy raczej jakieś bardziej badziewie? Bo ja SL to musimy taką nartę kupić dla jednej fajnej dziewczyny. Czekaliśmy na taką ofertę bo wiadomo było, że będzie. Pozdro Ta obok to także Head jak słusznie oceniłeś, niestety ciekawego nic nie opowiem, to narty znajomego. Po szacie wyglądają raczej na młodzieżowe ołówki, ale z ciekawości po pracy poszperam w sieci. Gdzieś od kogoś pozyskał i na nich zaczynał na polskich stokach. Gdy pojechał z nami do Folgarii, były testy nart i tam pobróbował e race. Nie chciał wydawać kasy na nowe i zakupił sobie i race 17/18. Te różowe na ten moment tylko model e race pro zrobili, dostępny od 7 listopada. https://www.instagram.com/reel/DQM0cOXDhwJ/?igsh=MWVyNjV2ZW5zdGVpdA== 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Tak na oko to te narty mają ze 20 lat albo lepiej. Jak znajdziesz daj znać. Ja poszukam w archiwalnych Nartach, bo tam były też wplatane w artykuły katalogi sezonowe firm. Ale te narty mogę być nowsze. A z tym różowym Headem to poczekamy aż cena spadnie. W sumie czy to SL czy e-race pro to nie ma znaczenia za bardzo, bo kupowane będą dla różowości. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi