Gabrik Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Dla prawdziwych fanek marki, a może fanów także? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Kolorek im nie pomoże 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 41 minut temu, Gabrik napisał: Dla prawdziwych fanek marki, a może fanów także? będą szybsze od białych albo niebieskich ? @grimson chyba już ma i zapewne będzie w Montenegro testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: będą szybsze od białych albo niebieskich ? @grimson chyba już ma i zapewne będzie w Montenegro testował Sam pojeździłem trochę tylko na czarnych i race 170, mi jednak brakuje dużo nie tylko do nowoczesnego, ale ogólnie narciarza. Natomiast są bardzo dobrze jeżdżący, uznający niebieskiego za lepszego od czarnego i żółtego, w sensie bardziej wszechstronnego, a nawet za jedne z lepszych nart do jazdy "luźnej" po trasach. Jak, to w życiu jeden woli Kaśkę, inny Maryśkę. A @grimson przy swoich preferencjach, cóż powinien przynajmniej spróbować innej marki niż obecnie i wskoczyć na Dyna/Rossi 185 R27 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Jan napisał: będą szybsze od białych albo niebieskich ? @grimson chyba już ma i zapewne będzie w Montenegro testował jak ten róż dodaje +10km/godz, to nawet się nie zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 43 minuty temu, Gabrik napisał: Sam pojeździłem trochę tylko na czarnych i race 170, mi jednak brakuje dużo nie tylko do nowoczesnego, ale ogólnie narciarza. Natomiast są bardzo dobrze jeżdżący, uznający niebieskiego za lepszego od czarnego i żółtego, w sensie bardziej wszechstronnego, a nawet za jedne z lepszych nart do jazdy "luźnej" po trasach. Jak, to w życiu jeden woli Kaśkę, inny Maryśkę. A @grimson przy swoich preferencjach, cóż powinien przynajmniej spróbować innej marki niż obecnie i wskoczyć na Dyna/Rossi 185 R27 miałem Fishery RC4 176cm?, z tej samej stajni mam też obecnie GS 188cm. Korzystam na bieżąco na kartofliska i inne niedogodności miękkie Kastle. Więc nie tylko Head. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, Gabrik napisał: Sam pojeździłem trochę tylko na czarnych i race 170, mi jednak brakuje dużo nie tylko do nowoczesnego, ale ogólnie narciarza. Natomiast są bardzo dobrze jeżdżący, uznający niebieskiego za lepszego od czarnego i żółtego, w sensie bardziej wszechstronnego, a nawet za jedne z lepszych nart do jazdy "luźnej" po trasach. Jak, to w życiu jeden woli Kaśkę, inny Maryśkę. A @grimson przy swoich preferencjach, cóż powinien przynajmniej spróbować innej marki niż obecnie i wskoczyć na Dyna/Rossi 185 R27 Cześć Heady to zna każdy, dobra narta, różnice kosmetyczne itd., ale czy możesz coś ciekawego powiedzieć o desce obok bo z pewnością ani koledzy nie znają ani na nich nie jeździli, no może Jan się otarł - skąd masz? Bo to też chyba jest Head ale głowy nie dam... A ten różowy Head to jest SL czy raczej jakieś bardziej badziewie? Bo ja SL to musimy taką nartę kupić dla jednej fajnej dziewczyny. Czekaliśmy na taką ofertę bo wiadomo było, że będzie. Pozdro Edytowane 2 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi