Skocz do zawartości

Już są Head special edition!

Gabrik

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Jan napisał:

będą szybsze od białych albo niebieskich ?

@grimson chyba już ma i zapewne będzie w Montenegro testował

Sam pojeździłem trochę tylko na czarnych i race 170,  mi jednak brakuje dużo nie tylko do nowoczesnego, ale ogólnie narciarza.

20251105_144352.thumb.jpg.01ec055bd77672131db054225e2eacf1.jpg

Natomiast są bardzo dobrze jeżdżący, uznający niebieskiego za lepszego od czarnego i żółtego, w sensie bardziej wszechstronnego, a nawet za jedne z lepszych nart do jazdy "luźnej" po trasach. Jak, to w życiu jeden woli Kaśkę, inny Maryśkę.

A @grimson przy swoich preferencjach, cóż powinien przynajmniej spróbować innej marki niż obecnie i wskoczyć na  Dyna/Rossi 185 R27

43 minuty temu, Gabrik napisał:

Sam pojeździłem trochę tylko na czarnych i race 170,  mi jednak brakuje dużo nie tylko do nowoczesnego, ale ogólnie narciarza.

20251105_144352.thumb.jpg.01ec055bd77672131db054225e2eacf1.jpg

Natomiast są bardzo dobrze jeżdżący, uznający niebieskiego za lepszego od czarnego i żółtego, w sensie bardziej wszechstronnego, a nawet za jedne z lepszych nart do jazdy "luźnej" po trasach. Jak, to w życiu jeden woli Kaśkę, inny Maryśkę.

A @grimson przy swoich preferencjach, cóż powinien przynajmniej spróbować innej marki niż obecnie i wskoczyć na  Dyna/Rossi 185 R27

miałem Fishery RC4 176cm?, z tej samej stajni mam też obecnie GS 188cm. Korzystam na bieżąco na kartofliska i inne niedogodności miękkie Kastle. Więc nie tylko Head.