Gabrik Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dla prawdziwych fanek marki, a może fanów także? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Kolorek im nie pomoże 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, Gabrik napisał: Dla prawdziwych fanek marki, a może fanów także? będą szybsze od białych albo niebieskich ? @grimson chyba już ma i zapewne będzie w Montenegro testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jan napisał: będą szybsze od białych albo niebieskich ? @grimson chyba już ma i zapewne będzie w Montenegro testował Sam pojeździłem trochę tylko na czarnych i race 170, mi jednak brakuje dużo nie tylko do nowoczesnego, ale ogólnie narciarza. Natomiast są bardzo dobrze jeżdżący, uznający niebieskiego za lepszego od czarnego i żółtego, w sensie bardziej wszechstronnego, a nawet za jedne z lepszych nart do jazdy "luźnej" po trasach. Jak, to w życiu jeden woli Kaśkę, inny Maryśkę. A @grimson przy swoich preferencjach, cóż powinien przynajmniej spróbować innej marki niż obecnie i wskoczyć na Dyna/Rossi 185 R27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu 1 godzinę temu, Jan napisał: będą szybsze od białych albo niebieskich ? @grimson chyba już ma i zapewne będzie w Montenegro testował jak ten róż dodaje +10km/godz, to nawet się nie zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 minut temu Udostępnij Napisano 28 minut temu 43 minuty temu, Gabrik napisał: Sam pojeździłem trochę tylko na czarnych i race 170, mi jednak brakuje dużo nie tylko do nowoczesnego, ale ogólnie narciarza. Natomiast są bardzo dobrze jeżdżący, uznający niebieskiego za lepszego od czarnego i żółtego, w sensie bardziej wszechstronnego, a nawet za jedne z lepszych nart do jazdy "luźnej" po trasach. Jak, to w życiu jeden woli Kaśkę, inny Maryśkę. A @grimson przy swoich preferencjach, cóż powinien przynajmniej spróbować innej marki niż obecnie i wskoczyć na Dyna/Rossi 185 R27 miałem Fishery RC4 176cm?, z tej samej stajni mam też obecnie GS 188cm. Korzystam na bieżąco na kartofliska i inne niedogodności miękkie Kastle. Więc nie tylko Head. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi