Mitek Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Cześć Niedługo Kitzbuchel... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia 13 minut temu, Mitek napisał: Cześć Niedługo Kitzbuchel... a wcześniej Wengen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Cześć Kto oglądał SL w Madonna... te wie. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano Czwartek o 07:52 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:52 10 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Kto oglądał SL w Madonna... te wie. Pozdro Niesamowite emocje i o ustawienie w drugim. Pięknie się wszyscy cieli. Co raz lepsze są zawody przed igrzyskami. Nie wiem czy nie pojadę do Spindla na GS i SL za dwa tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Kolejny slalom nocny we Flachau tym razem Pań. Dawno nie widziałem tak nieprawdopodobnie szybkiego ustawienia. Michaela Shiffrin... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu a ktoś tu w ogóle zarejestrował Lindsey na mojej ulubionej trasie w Zauchensee ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Chyba na 2/3 tej trasy. Nie wiem jak ta trasa może być ulubioną... góra jest super ale ten S w lesie... zazwyczaj zmuldzony i z dorobionym trawersem... Trochę te zawody były przyćmione slalomami rzeczywiście Niezwykle mądra zawodniczka, która wie, że jak nie można zrobić żadnego błędu to się go po prostu nie robi. Żeby było ciekawiej to obie - Shiffrin i Vonn są jednymi z niewielu zawodniczek, które wygrywały we wszystkich konkurencjach ale.... Vonn wygrała 5 razy superkombinację, której Shiffrin nie wygrała nigdy ale za to Shiffrin wygrała kombinację oraz równoległy a także tzw. cityevent, który różni się od równoległego rozstawieniem, chyba. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi