Mikoski Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca (edytowane) Byli u mnie wczoraj dawaj akwizytorzy i chcieli mi wcisnąć magazyn energii z dotacją,nazywana przez nich ulga. Zaproponowali magazyn 5kvh co w ogóle jest śmieszne za 34476 zł 🤪 Druga opcja magazyn 10kvh za 44573,81 🤣 Dotacja w pierwszym wariancie około 20tyś w drugim 22tyś w co nie wierzę bo już raz im podobni oszukali mnie na dotacji do paneli. Po oglądali skrzynkę bezpiecznikową i powiedzieli że się da podłączyć do mojej fotowoltaiki którą przy okazji zamierzałem powiększyć tylko kilka przeróbek falownik i coś tam jeszcze mówili. Jak żegnałem się z tymi panami pokazem im filmik z linku poniżej i odebrało im mowę,powiedzieli do widzenia i wyszli. Jak można być takim złodziejem i sprzedawać 10kvh za 44 tyś jak każdy z nas może kupić 16kvh z falownikiem za 7 tyś 😕 Wszelkie dotacje to raj dla takich kutafonów i zawyżają ceny o kilkaset procent... https://vm.tiktok.com/ZNdDx4dGG/ Edytowane 17 Czerwca przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Godzinę temu, Mikoski napisał: Byli u mnie wczoraj dawaj akwizytorzy i chcieli mi wcisnąć magazyn energii z dotacją,nazywana przez nich ulga. Zaproponowali magazyn 5kvh co w ogóle jest śmieszne za 34476 zł 🤪 Druga opcja magazyn 10kvh za 44573,81 🤣 Dotacja w pierwszym wariancie około 20tyś w drugim 22tyś w co nie wierzę bo już raz im podobni oszukali mnie na dotacji do paneli. Po oglądali skrzynkę bezpiecznikową i powiedzieli że się da podłączyć do mojej fotowoltaiki którą przy okazji zamierzałem powiększyć tylko kilka przeróbek falownik i coś tam jeszcze. Jak żegnałem się z tymi panami pokazem im filmik z linku poniżej i odebrało im mowę,powiedzieli do widzenia i wyszli. Jak można być takim złodziejem i sprzedawać 10kvh za 44 tyś jak każdy z nas może kupić 16kvh z falownikiem za 7 tyś 😕 Wszelkie dotacje to raj dla takich kutafonów i powodują wzrost cen o kilkaset procent... https://vm.tiktok.com/ZNdDx4dGG/ Damian, bo tak działają dopłaty do czegokolwiek. Biją na tym kasę niebotyczną, okradając nas ... wszystkich. Ludzie na słowo promocja dostają pierdolca i nie potrafią myślec trzeźwo. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 17 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 13 minut temu, Marcos73 napisał: Damian, bo tak działają dopłaty do czegokolwiek. Biją na tym kasę niebotyczną, okradając nas ... wszystkich. Ludzie na słowo promocja dostają pierdolca i nie potrafią myślec trzeźwo. pozdro Że to tak działa to byłem świadomy ale że przebitka 600% a nawet więcej bo parametry sporo gorsze to mnie pokonało,ale mina tych gości niezapomniana 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktorovic Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Z jakiegoś powodu teraz chcą oszukać wszystkich zupełnie innymi metodami, zarówno w Internecie, jak i bezpośrednio wchodząc do ich domów i oferując różne produkty. Moim zdaniem najlepiej kupować w zaufanych sklepach internetowych lub tam, gdzie kupowali Twoi znajomi i przyjaciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu W dniu 17.06.2025 o 15:48, Mikoski napisał: Byli u mnie wczoraj dawaj akwizytorzy i chcieli mi wcisnąć magazyn energii z dotacją,nazywana przez nich ulga. Zaproponowali magazyn 5kvh co w ogóle jest śmieszne za 34476 zł 🤪 Druga opcja magazyn 10kvh za 44573,81 🤣 Dotacja w pierwszym wariancie około 20tyś w drugim 22tyś w co nie wierzę bo już raz im podobni oszukali mnie na dotacji do paneli. Po oglądali skrzynkę bezpiecznikową i powiedzieli że się da podłączyć do mojej fotowoltaiki którą przy okazji zamierzałem powiększyć tylko kilka przeróbek falownik i coś tam jeszcze mówili. Jak żegnałem się z tymi panami pokazem im filmik z linku poniżej i odebrało im mowę,powiedzieli do widzenia i wyszli. Jak można być takim złodziejem i sprzedawać 10kvh za 44 tyś jak każdy z nas może kupić 16kvh z falownikiem za 7 tyś 😕 Wszelkie dotacje to raj dla takich kutafonów i zawyżają ceny o kilkaset procent... https://vm.tiktok.com/ZNdDx4dGG/ Zobacz jak jest narzut na bateriach do rowerów elektrycznych. 0,25-0.72 kWh za kilka tysięcy. W przeliczeniu na 10kWh wyszło by 50-100k zł 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu W dniu 17.06.2025 o 17:19, Mikoski napisał: Że to tak działa to byłem świadomy ale że przebitka 600% a nawet więcej bo parametry sporo gorsze to mnie pokonało,ale mina tych gości niezapomniana 😁 A stawka 20k zł za dzień pracy dwóch majstrów to myślisz w jakiej branży się pojawiała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu W dniu 17.06.2025 o 17:01, Marcos73 napisał: Damian, bo tak działają dopłaty do czegokolwiek. Biją na tym kasę niebotyczną, okradając nas ... wszystkich. Ludzie na słowo promocja dostają pierdolca i nie potrafią myślec trzeźwo. pozdro To są właśnie te szkodliwe działania rządu na które zawsze narzekam. Ostatnio dopłaty mnożą się na potęgę, oczywiście to my doplacamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 25 minut temu, Spiochu napisał: To są właśnie te szkodliwe działania rządu na które zawsze narzekam. Ostatnio dopłaty mnożą się na potęgę, oczywiście to my doplacamy. Tutaj akurat w pełni się z Tobą zgadzam. Jakakolwiek pomoc jest zasadna dla osób potrzebujących. Reszta powinna radzić sobie sama. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Jakakolwiek pomoc jest zasadna dla osób potrzebujących. 100% racji.. dokładnie takich jak ja .. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi