Mikoski Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) Byli u mnie wczoraj dawaj akwizytorzy i chcieli mi wcisnąć magazyn energii z dotacją,nazywana przez nich ulga. Zaproponowali magazyn 5kvh co w ogóle jest śmieszne za 34476 zł 🤪 Druga opcja magazyn 10kvh za 44573,81 🤣 Dotacja w pierwszym wariancie około 20tyś w drugim 22tyś w co nie wierzę bo już raz im podobni oszukali mnie na dotacji do paneli. Po oglądali skrzynkę bezpiecznikową i powiedzieli że się da podłączyć do mojej fotowoltaiki którą przy okazji zamierzałem powiększyć tylko kilka przeróbek falownik i coś tam jeszcze mówili. Jak żegnałem się z tymi panami pokazem im filmik z linku poniżej i odebrało im mowę,powiedzieli do widzenia i wyszli. Jak można być takim złodziejem i sprzedawać 10kvh za 44 tyś jak każdy z nas może kupić 16kvh z falownikiem za 7 tyś 😕 Wszelkie dotacje to raj dla takich kutafonów i zawyżają ceny o kilkaset procent... https://vm.tiktok.com/ZNdDx4dGG/ Edytowane 19 godzin temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Byli u mnie wczoraj dawaj akwizytorzy i chcieli mi wcisnąć magazyn energii z dotacją,nazywana przez nich ulga. Zaproponowali magazyn 5kvh co w ogóle jest śmieszne za 34476 zł 🤪 Druga opcja magazyn 10kvh za 44573,81 🤣 Dotacja w pierwszym wariancie około 20tyś w drugim 22tyś w co nie wierzę bo już raz im podobni oszukali mnie na dotacji do paneli. Po oglądali skrzynkę bezpiecznikową i powiedzieli że się da podłączyć do mojej fotowoltaiki którą przy okazji zamierzałem powiększyć tylko kilka przeróbek falownik i coś tam jeszcze. Jak żegnałem się z tymi panami pokazem im filmik z linku poniżej i odebrało im mowę,powiedzieli do widzenia i wyszli. Jak można być takim złodziejem i sprzedawać 10kvh za 44 tyś jak każdy z nas może kupić 16kvh z falownikiem za 7 tyś 😕 Wszelkie dotacje to raj dla takich kutafonów i powodują wzrost cen o kilkaset procent... https://vm.tiktok.com/ZNdDx4dGG/ Damian, bo tak działają dopłaty do czegokolwiek. Biją na tym kasę niebotyczną, okradając nas ... wszystkich. Ludzie na słowo promocja dostają pierdolca i nie potrafią myślec trzeźwo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu 13 minut temu, Marcos73 napisał: Damian, bo tak działają dopłaty do czegokolwiek. Biją na tym kasę niebotyczną, okradając nas ... wszystkich. Ludzie na słowo promocja dostają pierdolca i nie potrafią myślec trzeźwo. pozdro Że to tak działa to byłem świadomy ale że przebitka 600% a nawet więcej bo parametry sporo gorsze to mnie pokonało,ale mina tych gości niezapomniana 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi