Skocz do zawartości

Dotacje

Mikoski

Rekomendowane odpowiedzi

Byli u mnie wczoraj dawaj akwizytorzy i chcieli mi wcisnąć magazyn energii z dotacją,nazywana przez nich ulga. Zaproponowali magazyn 5kvh co w ogóle jest śmieszne za 34476 zł 🤪 

Druga opcja magazyn 10kvh za 44573,81 🤣 

Dotacja w pierwszym wariancie około 20tyś w drugim 22tyś w co nie wierzę bo już raz im podobni oszukali mnie na dotacji do paneli.

Po oglądali skrzynkę bezpiecznikową i powiedzieli że się da podłączyć do mojej fotowoltaiki którą przy okazji zamierzałem powiększyć tylko kilka przeróbek falownik i coś tam jeszcze mówili.

Jak żegnałem się z tymi panami pokazem im filmik z linku poniżej i odebrało im mowę,powiedzieli do widzenia i wyszli. Jak można być takim złodziejem i sprzedawać 10kvh za 44 tyś jak każdy z nas może kupić 16kvh  z falownikiem za 7 tyś 😕

Wszelkie dotacje to raj dla takich kutafonów i zawyżają ceny o kilkaset procent...

https://vm.tiktok.com/ZNdDx4dGG/

IMG20250617154523.jpg

Edytowane przez Mikoski

Godzinę temu, Mikoski napisał:

Byli u mnie wczoraj dawaj akwizytorzy i chcieli mi wcisnąć magazyn energii z dotacją,nazywana przez nich ulga. Zaproponowali magazyn 5kvh co w ogóle jest śmieszne za 34476 zł 🤪 

Druga opcja magazyn 10kvh za 44573,81 🤣 

Dotacja w pierwszym wariancie około 20tyś w drugim 22tyś w co nie wierzę bo już raz im podobni oszukali mnie na dotacji do paneli.

Po oglądali skrzynkę bezpiecznikową i powiedzieli że się da podłączyć do mojej fotowoltaiki którą przy okazji zamierzałem powiększyć tylko kilka przeróbek falownik i coś tam jeszcze.

Jak żegnałem się z tymi panami pokazem im filmik z linku poniżej i odebrało im mowę,powiedzieli do widzenia i wyszli. Jak można być takim złodziejem i sprzedawać 10kvh za 44 tyś jak każdy z nas może kupić 16kvh  z falownikiem za 7 tyś 😕

Wszelkie dotacje to raj dla takich kutafonów i powodują wzrost cen o kilkaset procent...

https://vm.tiktok.com/ZNdDx4dGG/

IMG20250617154523.jpg

Damian, bo tak działają dopłaty do czegokolwiek. Biją na tym kasę niebotyczną, okradając nas ... wszystkich. Ludzie na słowo promocja dostają pierdolca i nie potrafią myślec trzeźwo.

pozdro

13 minut temu, Marcos73 napisał:

Damian, bo tak działają dopłaty do czegokolwiek. Biją na tym kasę niebotyczną, okradając nas ... wszystkich. Ludzie na słowo promocja dostają pierdolca i nie potrafią myślec trzeźwo.

pozdro

Że to tak działa to byłem świadomy ale że przebitka 600% a nawet więcej bo parametry sporo gorsze to mnie pokonało,ale mina tych gości niezapomniana 😁

• Like 1